mandag 19. august 2019

Hva med Bjørn Eidsvåg som oppvarming for Bruce Springsteen??

Den mulige Bjørn Eidsvåg konsert (detaljert beskrevet i mitt forrige blogginnlegg) kan legge malen for en lignende konsert med Norgesvennen Bruce Springsteen.
Når det gjelder den påtenkte Bjørn Eidsvåg konsert (foreløpig helt på tankestadiet) er det blodsfansen som avgjør om Bjørn Eidsvåg kommer til Egersund i september 2020.
Betaler blodfansen 5000 kr. hver for første del, (gratis andre del), så sponser blodfansen de resterende 300 tilhørerne på Eazy med minst 1000 kr. pr. billett.
For at ikke Eazy skulle gått på et dundrende underskudd, måtte da billettprisene vært rundt 1500 kr. hvis det kun skulle vært en "vanlig" konsert på Eazy.
For å få  inn den halve millionen som artistene i Norges førstedivisjon forlanger, må du ha minst Oslo Spectrum som arena hvis prisene til publikum skal være "familievennlige " nok.
Bjørn Eidsvåg appellerer til et "voksent publikum" som kan prioritere en unik konsert med den folkekjære artisten (Spesielt hvis de ikke røyker og bruker kostbare moteklær).

Hvis det blir noe av konserten (eksisterer foreløpig bare i min hjerne) er dette bare oppvarming til noe enda større- nemlig Bruce Springsteen!!!

Den svenske skøyteløperen og gullmedaljevinneren Johny Nilsson skrev en gang en bok:"Sikt på stjernene". (Undertittelen var - så når du iallefall tretoppene,)

Bygdedyret sanne sjel er aldri bedre beskrevet enn av Ivar Aasen. Det er mange som domar vil vera, og le åt det andre gjera. Du lyt finna dei rundt ikring, og sjølve gjere dei ingjenting"

I de samfunn hvor bygdedyrene regjerer, er det like mørkt og dystert som på bakken i en mørk granskog. Der når de aldri tretoppene og ser sollyset. Og livets enorme muligheter!!