mandag 9. juli 2012

ROGALANDS SEVERDIGHET NR. 16

Når jeg nå fra  "utsiden" ser inn i min barndoms  sekt, ser jeg krystallklart at dette først og fremst er et sosialt system fullstendig blottet for enhver form for seriøs religion. Riktig betegnelse på dette svineriet er  først og fremst "kvasireligiøs svindel".
Den "ekte religøse bevegelse" jeg var født inn i heter norsk sportsbransje med sine undersekter Intersport, Fagsport, GSport osv. Det er også interessant å studere denne også fra "utsiden". Mens  sekten masseproduserer religiøse idioter, så masseproduserte min tids sportsbransje økonomiske idioter.  Mye svetting og elendig økonomi. Ifølge DN skylder G-sport sentralt i dag 2,6  MILLIARDER og gikk med et dundrende underskudd i fjor.
For å overleve økonomisk måtte jeg langsomt vri meg meg ut av rottefellen ved navn sportsbransje. Denne er nå like fjern for meg som sekten er.
Nå har jeg nådd målet om å ha den "mest australske butikk i Europa". Det skal først og fremst være en reklame for Egersund samt gi meg personlig innsprøyting på så mange vis. Det eneste jeg savner er alle de tyskere vi hadde besøk av om sommeren da Egersund hadde direkte ferjeforbindelse med Danmark. Jeg trenger å praktisere min tysk!
Markedsføringen av Saloon Kakadu går først og fremst gjennom jungeltelegrafen vedrørende totalopplevelsen. Jeg har tre roller som jeg veklser på og blander sammen ettersom situasjonen tilsier det. Og det er: Midtbanespiller og strateg, hovmester og underholdningsartist. Selve salget ordner produktene selv. Det er nesten nifst å sammenlikne hvor lett dette går sammenliknet med alt jeg har vært borti av friluftsartikler gjennom mer enn 50 år.
Men- nå har jeg tenkt å markedsføre Saloonen med et mega skilt en eller annen plass i sentrum.

Teksten skal være:
SALOON   KAKADU
Rogalands severdighet nr. 16.
16 meter fra kinoen.                                                                                                                             Hvorfor nr. 16?Fire er mitt lykketall, og når man ganger dette med seg selv blir det 16. Samtidig ligger Saloon Kakadu nøyaktig 16 meter fra kinoen.
Nr. 16 er humoristisk (alle vil gruble over hva de 15 første er). Severdighet nr. 1 er skryt. Derfor.

Forøvrig var det en himmelsk kveite Hauen Kro serverte på lørdag.