fredag 27. september 2019

Venstrevidde burde levd et år i IS sitt helvete

Venstresiden verden over har det til felles at virkelighetens harde realiteter skal disse arrogant/uvitende ha seg frabedt å bli konfrontert med.
Venstresiden i Norge syntes uhyrlighetene i sin tid i Cambodsja var "et interessant sosialt eksperiment".
Når representanter for FrP kommer med uttrykk som "godshets-tyrannister" og " snik-islamisering", høres hylekoret fra de "politisk korrekte".
For å forstå satanismen innen IS,  må du fra barnsben ha vært medlem av en primitiv "religiøs" sekt.. Jeg vet. Har du ikke det, vil du aldri forstå den aldeles sataniske "grunnmur" innen IS. De mest blåøyede "godhetstyrannistene" burde vært innesperret et år i en av IS sine "militærcamps" for å forstå en jævelskap som selv Satan må misunne krokodillene i menneskeskikkelse.
Nå går debatten i Norge om vi skal ta inn i landet "Syria-barna". Dette er barn av hjernevaskede IS-enker som igjen har hjernevasket sine sakesløse barn til å bli like fanatiske som dem selv. Klarer du å  totalt å erobre følelsessystemet i et barn før det er tre år gammelt, så er løpet kjørt.
Jeg har hatt endeløse diskusjoner vedrørende sekter med svært så intelligente sektmedlemmer. På tross av at de kan være lynende ellers klare i toppen, så er det som urinere mot vinden å prøve å komme gjennom med rasjonelle argumenter. Mot uvitenheten kjemper selv Gudene forgjeves.

Over til noe annet. I sommer har jeg hatt mange amerikanere inne i min spesialbutikk. Jeg spør dem forsiktig om hva de mener om Donald Trump. Svarene har vært avklarende.
Den ene halvpart sier de skjemmes over å ha slik en president. Den andre halvpart synes "han er det beste som har hendt USA". Sistnevnet unnlater heller ikke å nevne at de mener at Hillary Clinton er "ond og kriminell". For sistnevnte er alt Donald tvitrer om "helt sant" og det som "kommunistene" (demokratene) sier, er løgn.
Og med så mange milloner hjernevaskede politiske analfabeter i USA, så må man jo lure på hvor dette skal ende. En ting er helt (fra mitt ståsted) bombesikkert. Donald blir gjenvalgt!


De siste tropper av IS er (for øyeblikket) jaget inn i sine mørke middelalderhuler. Donald vil vi  nok slite med ennå noen år. Det kan bli meget underholdende og dødstøtet for det opplyste demokrati.

IS og Donald drikker i grunnen fra den samme brønn. Som heter fanatismens uvitenhet.