lørdag 21. juni 2014

Lang dags ferd mot internett og iphone.

I sin tid trodde jeg at min kjære fax skulle holde meg med aktivt selskap resten av min yrkeskarriere. Men det er lenge siden det. Og jeg hadde iallefall ikke regnet med at jeg noensinne skulle beherske nettbank. Det er det også lenge siden.
Og iallefall skulle jeg ALDRI få meg "vederstyggeligheten" mobiltelefon. Nei, gru og skrekk!!! Men- fossilet måtte omsider inn i den nye tid. Jeg begynte med "gammelmanns" Doro mobiltelefon. Jeg hadde ikke noe valg. Fast-telefonnettet blir nå snart avviklet, og da var det bare å være føre var.
Jeg avviklet fasttelefonen og fikk en overgang fra  mitt-  og en-manns-firmaet nr. 5149100 til mobilnr. 97133189. Så du når meg pr. telefon på begge numrene.
Nå har jeg hoppet over fra Doro til Apples Iphone! Foruten vanlig ring og mottatt ring, behersker jeg nå å ta bilder og sende dem på facebook!
Nå jobber jeg med  SMS. ( Ja, så langt i bakleksa her jeg vært!!)
Å bruke iphone er jo så enkelt, at det er bare for nølerne å sette igang! Smartphonen må jo være en av de mest grensesprengende oppfinnelser i menneskehetens historie.
Men, men!! Istedetfor en fantastisk tjener, kan den også utvikle seg til en herre som kontrollerer deg så totalt at den visker ut ikke bare ditt personlige liv, men faktisk også enhver mulighet til noesinne å oppleve drømmen og magien som bare kan finnes ute i den fysiske verden med fysiske mennesker.

Uten å virke som noen bakstreversk og moralsk dommedagspredikant, sier jeg bare- vær på vakt!

Det er nemlig for sent å ta seg tid når det hele (det virkelige liv ) er forbi.


Ha en strålende helg med smartphonen som en fantastisk tjener og ikke herre!