tirsdag 16. februar 2016

Venstresidens hjernevaskede og nyttige idioter

Fra mitt ståsted er det to kvinner i dagens Norge som står fram  med ansvarlig integritet og urokkelig mot til å stå for sine meninger i det egentlig enkelt forståelige rundt Islam, asyl og innvandring. Og disse kvinner er forfatter Hege Storhaug og minister Sylvi Listhaug. De er begge daglig blitt angrepet fra dag en fra den hjernevaskede flokk som demonstrerer " at i det land der alle tenker likt, der tenker ingen"!
Hege Storhaug har forstått for lenge siden, som kun også tidligere hjernevaskede kan, at Islam er ingen religion, men et underkuende sosialt og beksvart politisk system. Sylvi Listhaug har også krystallklart sett at en ukontrollert innvandring av fanatikere (80 % menn (!) vil ødelegge for all fremtid det demokratiske velferds-Norge som vi har i dag.Og disse to modige kvinner med ryggrad og samfunns-ansvar blir daglig korsfestet av fanatismens hjernevaskede løpegutter og -piker i dagens Norge.
Da en politiker fra FRP i sin tid ropte varsku og brukte det presise ord snik-islamisering, var hylekoret fra venstresiden og de selvutvalgt intellektuelle så øredøvende at jeg personlig måtte bruke hørselvern. Bare husk det, jo høyere hylekor, jo mer presis er betegnelsen!! Tenk at noen våger å kalle en spade for en spade og forstyrre de virkelighetsfjernes fantasiverden!!
Jeg husker da undertrykkelsen i DDR (tidligere Øst-Tyskland ) var på sitt verste. Å beskrive noenlunne den kommunismen som der ble praktisert , kan vel bare gjøres med å sammenlikne dem med dagens utgave av det verste av islam, IS. Begge disse organiserte tankefengsler hadde ingenting hverken med politikk (kommunisme) eller religion (islam) å gjøre. Det var regelrett satanisme satt i system. Å prøve å flykte fra fengselet resulterte i henrettelse, enten av militære DDR-roboter eller ditto IS-roboter.
Jeg husker ennå den lovprisning et rogalandsk mørkerødt ektepar ga makthaverne i DDR. Disse spesielle erkesosialister hadde blitt invitert av regimet og fått storartet bevertning. Da visste jo ledelsen i DDR at de ville få overdådig gratis markedsføring av disse nyttige idioter i framtiden. Selv besøkte jeg (som forhandler av jaktvåpen) DDR i 1985. Det var en uforglemmelig opplevelse. På grensen til DDR var det først førstesjekk, deretter hovedsjekk (stort oppbud av miltitære med ladede våpen pluss sjæferhunder), og tilslutt ettersjekk. Og i dette sataniske fengsel satt mange millioner av sakesløse som fanger, bevoktet av de andre millioner hjernevaskede fanatiske voktere som spionerte på alt og alle.
Det som skiller dagens IS fra den gang DDR er tilgangen til sosiale medier. Og det andre som skiller er at IS klarer å hjernevaske selv tenåringer til å tro at å sprenge seg selv i en folkemengde, er inngangen til paradis. Det er kun en eneste faktor som kan stoppe IS og lignende fanatiker-bevegelser, og det er opplysning, opplysning, opplysning!
Når vi betrakter kristendommens historie, ser vi hvor mange hundre år det tok den å komme seg ut av den organisert mørke, primitive og brutale kvinneundertrykkende uvitenhet til de opplyste moderne samfunn vi har i vesten i dag. Islam ønsker å skru denne klokken tilbake, og har derfor effektivt alliert seg med de nyttige idioter, hva enten det er i Norge, Sverige, Tyskland og andre foreløpige  demokratier. Jeg har sett skriften på veggen. Den får hårene seg til reise seg (de jeg fortsatt har)!!!!