tirsdag 10. mai 2016

Flyktningspolitisk udugelig naivitet utløser ragnarokk

For alle vi som er interessert i at et levende demokrati skal berike fremtidige generasjoner i Europa; sannelig har vi sett skriften på veggen. Og det er at ragnarokk (dommedag) nærmer seg i ekspressfart.
For øyeblikket er det 200 ghettoer i Sverige. Dette til tross, fremtredende svenske politikere sto offentlig fram og gråt for åpent TV da de måtte stenge av for en helt ukontrollbar flyktningstrøm. Disse virkeligsfjerne venstrevridde svermere fikk jo sjokk da deres godhets-tyranniske visjoner frontkolliderte med den brutale virkelighet. Og resultatet er jo at det nå er en isfront mellom Danmark og  Sverige. Danskene har jo også sine ghettoer i bl.a. Odense og København. Så derfor har danskene  for lengs strammet inn i innvandringen, for å unngå at Danmark skal lide Sveriges skjebne. Og ikke bare Sveriges, men også Tysklands.
For nå sitter EU, anført av Angela Merkel , fullstendig i klisteret.Tyrkias egenrådige president sitter med alle flyktningkort på hånden og har fullstendig strupetak på den samme Merkel og hele EU. Det er nesten ikke til å tro at  hele det overbetalte byråkratiske apparatet i EU ikke så hva som kunne komme.
Hvis du skal leve i fred i et land, må du hele tiden forberede deg på krig. Derfor kunne Hitler i sin tid marsjere uhindret inn i flere europeiske land som var ledet av de samme virkelighetsfjerne idealister som leder eks. Sverige i dag. Landsforræderiet kommer i mange skikkelser.
Når det gjelder religion, er jo snikislamiseringen i deler av Europa et faktum, også i Norge. Og ettersom "de politisk korrekte" har redusert seg til lydige ærendsgutter-og-piker for Islams fanatiske profeter i Europa, vil det opplyste demokrati etterhvert gi sakte og sikkert etter for en utvikling som leder direkte tilbake til den mørkeste middelalder hva religionsfrihet angår.
For i de muslimske land ekstisterer ingen religionsfrihet. Å forlate Islam innebærer oftest døden. Og for meg er saken klinkende klar. Hadde jeg hatt all makt i Norge, måtte alle muhamedanere blitt innkalt til forhør om akkurat dette uhyre viktige spørsmål. De ville fått klar beskjed. I Norge skal alle ha muligheten til å ha sitt eget personlige livssyn og tro. De som forgifter deres avkom med det satanistiske "alle andre enn oss er ugudelige", skulle bli fratatt ungene. Og alle sekter (islamske eller kristne) som forfekter dette vanvidd ,skulle fått sine "religiøse" forsamlingshus og skolebygg øyeblikkelig revet til grunnen.  Mine blogglesere ville fått bakoversveis over hvor hurtig og effektivt jeg skulle gjennomført denne befrielsesprosess.
For er det en utgave av menneskerasen som jeg holder på et lavere nivå enn en slimål- så er det åndelig/materielle parasitter! Feige politikere er heller ikke mine favoritter, for å uttrykke meg diplomatisk. Og nettopp derfor er Sylvi Listhaug for meg en lysende stjerne i det feige norske politiker-univers. Og hun er en av de ytterst få som med troverdighet kan iføre seg Felleskjøpets kjeledress! Hun er nemlig hel ved og står for solide urnorske verdier. De virkelighetsfjerne seminarister på venstresiden befinner seg i et helt annet univers. Herren hjelpe oss alle hvis disse uansvarlige svermere skulle styrt norsk flyktningpolitikk i dag!
Heia Sylvi!