onsdag 4. mai 2016

Leicester og Donald Trumph klarer det umulige

Hvis noen for et år siden i en forsamling hadde påstått at 4.mai 2016 var det klart at Leicester hadde vunnet Premier  Legaue i England og den siste av  Donald Trumps seriøse motstandere i Republikanernes nominasjonsprosess hadde kastet inn håndkleet,ville denne uttalelse blitt møtt med langsom hoderysting og tapping av pekefingeren mot tinningen.
Og nå er det et faktum! Virkeligheten overgår fantasien!
For oss som er nøytrale på begge områder har det vært en storslagen opplevelse at "the underdogs" tar rotta på det pengestinne establishment. Og Donald er jo mye mer underholdende enn Hillary, om han er aldri så mye klovn. Og jeg gjetter at etter gårsdagens siste seier for Donald så svettes det nok ekstra i domokratenes indre sirkler; for ikke å snakke om Hillary!
Den jevne og underbetalte amerikaner er nå så fed up av de styrtrikes strupetak på de kjøpte-og-betalte politikerne at dette kan faktisk kan veien helt inn for Donald! Sann mine ord i November!
Mitt instink tilsier at nå begynner panikken virkelig å sette inn hos demokratene. Det begynner nå langsomt å gå opp for dem at Bernie Sanders har mye større sjanse til å slå Donald enn den "kalde politiske maskinen" Hillary. And good old Bernie is my man!!
 Donald har forresten jo funnet det geniale slagordet: " Make America great again"! Kan ikke republikanerne like godt avblåse resten av primærvalgene?
Så over til noe helt annet. For oss som er levende interessert i fotball på høyt internasjonalt nivå må jo Leicesters eventyrlige sesong komme som manna fra himmelen. Liverpool er og blir mitt fotballag  to the end of time, men sannelig har Leicester samtidig fått en varig plass inne i, ikke bare mitt, men hjertet til fotballtilhengere over hele Europa. Det var jo aldeles tårevått eventyrlig å oppleve scenene i Leicester i går.
Så vi som er interessert i internasjonal politikk og fotball går et magisk år i møte. Og i neste måned begynner EM  i fotballens magiske sport. Jeg kan faktik ikke forstå folk som kan gå gjennom livet uten å interessere for selveste livet.

For i det levende liv bør sport og politikk være like selvskrevne elementer som luft, mat og drikke! Spør du meg- 100% subjektivt!

HEIA  BERNIE  SANDERS  OG  HEIA  LEICESTER!!!!!