fredag 30. november 2018

Selv den villeste fantasi kunne i år 2000 forestillet seg Donald

Tanken er ordets trell. Både det skrevne og uttalte. Det er aldeles uhyggelig hvilken makt ordet har over menneskets sinn og følelsesapparat. Aldeles uhyggelig.  Og det mest forskrekkelige er at det betyr nesten ingenting om det skrevne eller uttalte ord har kontakt med virkeligheten, eller det er regelrett " fake news".
Religion og reklame har benyttet seg av "fake news" helt fra starten av. Kirkene og alle andre "gudshus" har gjennom alle tider vært svaret på dagens reklamebyråer. Og presteskapet har vært "reklamestaben". Og kirken i likhet med reklamebyråene har hatt samme uhyggelig-effektive oppskrift som  Hitlers propagandaminister Goebbels. " Gjentar du en løgn (fake news) ofte nok , vil til slutt de som vet at det er løgn, ANTA disse løgnene som sannhet.
Men intet menneske i verdenshistorien har så til de grader gått i fotsporene til Goebbels som Donald Trump. Han slynger daglig ut sine løgner som hans hjernevaskede "fanclub" sluker rått.
Hans "sannhetsnivå" kan best illustreres ved at han setter Danmark, Norge, Cuba og Venezuela (!) i samme bås som "mislykkede sosialiststater". Og denne hysterisk/vanvittige/underholdende "sannhet" går rett hjem hos amerikanere som ikke har det aller minste peiling på geografi og internasjonale politiske samfunnsforhold.
Det sies at "virkeligheten overgår den villeste fantasi". Donald Trump er det beste beviset på det. Ingen kunne vel for få år tilbake forestille seg at denne klovn og utskjemte kjempebaby skulle bli valgt inn i verdens mektigste politiske embede. Men det ble han! Til stor glede for lederne i Nord-Korea, China og Russland. De behandler ham som en lettlurt og naiv sjel (har er), og ruster opp for harde livet bak sine offisielle fake news og tomme løgner. Og akkurat dette er farlig for hele menneskeheten. Ingen vet hva denne helt uberegnelige kjempebaby kan finne på, og da kan det smelle før noen vet ordet av det. Bordet fanger.
"Fortell hvem du omgås, og jeg skal fortelle hvem du er". Det første internasjonale besøk kjempebabyen gjennomførte  etter innsettelsen, var en tur til det helt umenneskelige Saudi-Arabia. Et land som i 2018 bruker middelalderske straffemetoder (steining, halshogging m.m.) fortjener denne betegnelsen. "Heleren er like god som stjeleren". Hvilket beviser at Donald synes halshugging er bra!

At Donald i tillegg er Saudi-Arabias spyttslikkende hore, fikk verden  et krystallklart bevis på da Saudi-Arabere, etter et brutalt mord,  parterte journalist Khashoggi i ambassaden i Ankara. Bevisene var helt klare. Men Donald nekter å fordømme denne rå forbrytelsen. Altfor store våpenleveranser i mangemiilliard-klassen sto på spill. Definisjonen av prostitusjon er følgende (lær den utenat):"Prostitusjon er å stille seg i en vanærende posisjon, med den hensikt å tjene penger". Selv om utallige verden over er, ut fra denne definisjon, mer eller mindre "prostituerte", tar dette kaka!
Verdens mektigste person demonstrerer for all verden at det offisielle USA er en særdeles godt betalt hore for en kriminell organisasjon og gigantisk fengsel ved navn Saudi-Arabia.
Nå skal de bli interessant å se hvor mange andre internasjonale horer Saudi-Arabia har. Det får vi nå erfare i Buenos Aires hvor det er toppmøte blandt de fremste regjeringssjefene på kloden. Hvem av disse vil stå ved siden av Saudi-Arabias eneveldige hersker og tatt bilde av? Følg med, følg med.

Vi lever alle nå i svært interessante,skremmende og spennende tider som aldri før i menneskehetens moderner historie. Så får vi se hvem av oss som overlever en mulig storkrig.