fredag 25. januar 2013

Da Idol Karl Gunnar ga meg 100000 volt elektrosjokk.

Jeg snakket med Karl Gunnar idag hvor han opplyste at selv om det ble Oslo-tur på han, gikk han ikke videre.. Det gjør ingenting for min del. Resten av mitt liv vil jeg nemlig huske hans utrolige gledesdans etter at han var med videre til neste trinn. Den sitter spikret. i mitt indre med ti toms spiker.
Mens jeg blogger dette ser jeg bort på min rikholdige sitatvegg.
Det ene er : " Vi mennesker sleper oss uinspirert gjennom hverdagens grå begiventsløshet."
Det andre er: " Den som ikke tør feile, kommer ingen steds".
Det tredje er " Uten drøm,  og mot til å forfølge drømmen, intet levende, humørfyllt og kulørfyllt liv".
Så ikke Karl Gunnar! Han kunne livnært seg med å reise rundt til "alders hvilehjem" og danset krigsdansen med gledeshyl som akkompagnement.Alle "de gamle" ville blitt 20 år yngre.
Da han kom inn på scenen var han så gira, at jeg lurte i mitt stille sinn om hvordan dette skulle gå. Jeg forstår godt den ene dommer som etterpå sa at han lurte på om sangeren kom direkte fra sirkus, og at han lurte på om han skulle hive han ut på direkten.
Men- Karl Gunnar har sangstemme. Derfor gikk han greit videre i den omgang.
Ettersom han ga med denne enorme gratisopplevelse, skal jeg gi han noe igjen. Han kommer inn til meg i ettermiddag. Her skal vi legge slagplanen vedrørende den sang han skal synge under ølfestivalen. Jeg kan garantere at ikke øye blir tørt.
Sangen er den mest populære gjennom alle tider på de britiske øyer. Det er ikke en Beatles-låt, og heller ikke Rolling Stones. Så mye kan jeg si at titelen på melodien er to ord, det ene på fem bokstaver og det andre på tre. Forbokstavene  kommer begge fra de fire første ord i alfabetet. Så nå kan dere lure.
Den som kommer opp med riktig titel på facebook, skal få pumpet sykkelen gratis resten av året.