fredag 21. desember 2012

Storartet "mykporno" i Saloon Kakadu i går.

I går måtte jeg stille meg opp som dørvakt for å hindre at noen andre kunder skulle komme busende inn og misforstå en fantastisk situasjon. Hvis det var tatt bilde av denne helt spesielle hendelse, ville 99%  av de som så bildet, vært helt sikker på at Saloon Kakadu var blitt til et bordell med utsøkt service. Du snakker om at man slipper å gå på dyr revy for å oppnå overdådig underholdning på hverdagens teaterscene!
Den fantastiske situasjon var som følger:
En av byens elegante og unge damer kom innom. Den nydelige neglelakken passet de delikate puselanker og resten av damen helt perfekt! Hun satte seg i en av Norges mest solide benker. Den er en uthulet stokk med diameter 80 cm og lengde 180 cm. Den har jeg fått i gave av Samuel Thengs. Han har fått saget til den perfekte benk med naturlig bue for ryggen. Du sitter som en keiser eller keiserinne. Mens vi hadde en interessant samtale, kom en av byens kjente herremann innom for å prøve en Kakadu halvsid jakke. Her må tilføyes at vi alle tre kjenner hverandre meget godt.
Mens han paraderte rundt for å se om jakken passet, og hva vi andre syntes, kommanderte den lekre dame mannen bort til benken!
Hvorpå hun på direkten kjørte begge puselankene opp under kanten av jakken i front og retning herrenes "interessante sone"!! Samtidig ba hun meg holde vakt i tilfelle det skulle komme noen mens dette stå på! Dette kunne jo til de grader misforståes!!!! Hadde noen, uten å vite sammenhengen, kommet innom der og da, hadde de fått nærmest hjertestans. Jeg tør ikke tenke på hvor fort dette hadde blitt spredd via naturmetoden eller sosiale medier. Du snakker om et syn for guder!
Sammenhengen er ikke fullt så saftig. Damen ville bare stramme til snoren rett overfor hoftene mens glidelåsen var igjen. Når denne nødvendige handling var utført (tok ikke alt for mange sekunder), paraderte herren nok en gang, og nå satt jakken perfekt.
Så er spørsmålet: Hvordan ville DU oppfattet situasjonen hvis DU  uforvarende hadde dumpet opp i "den noe spesielle situasjon " uten at jeg sto "vakt"?? Jeg er jo klar over at for å gi et fullgodt og ærlig svar overfor deg selv, måtte du jo få vite hvem som var involvert. Men der tier SELVFØLGELIG historien...

Uansett var det et fantastisk innslag som med  litt kunstnerisk bearbeidelse kunne blitt en kanoninnslag i en lokalrevy. Enn alt det vi opplever som ikke har nesen i mobiltelefonen HELE tiden. Og så helt gratis!