mandag 31. desember 2012

Godt nyttår til det gigantiske medmenneske Kåre

På vegne av hele Dalanes befolkning i almindelighet, og mine blogglesere i særdeleshet, ønsker jeg et særdeles godt nyttår til vår kjære,kjære prost Kåre Mjølhus.
Uten å gå det minste på akkord med sin bunnsolide kristne tro, har han i 2012  demonstert at han  er et varmt og inkluderende medmenneske for oss alle.
Bedre representant for den opplyste og livsbejaende kristendom enn Kåre kan jeg knapt tenke meg. Han har så til de grader forstått det som den svenske forfattergigant Strindberg har observert: " Det er ikke dydene som gjør oss til mennesker, men FEILENE!
Og jeg vil i denne sammenheng nok en gang sitere forfatteren Alfred Hauge: " Det mål som på regnskapets dag skal måle oss all, er om du har et stort hjerte!

Min elskede damesykkel Anna Lovinda pluss syklisten står i stram giv akt med tanke på at Kåre sitt store hjerte virker midt blandt oss i Dalane hver eneste dag!

Å ha Kåre som en bunnsolid og inkluderende venn regner jeg som en av mitt livs mest dyrebare skatter. Og jeg er  nok ingenlunde alene om å mene det!

Nok en gang, et storartet og berikende 2013 ønsker  til Kåre og hans familie.