lørdag 9. mars 2013

Datamaskinene utrydder mennesket som menneske

Visdomsordene fra Sydney Harris bør alle lære seg utenat:
" Den virkelige faren er IKKE at datamaskinene skal begynne å tenke som mennesker, men at mennesker skal begynne Å TENKE SOM DATAMASKINER."

Visdomsordene fra Philip Sidney bør også alle lære seg utenat: " Den er ikke ensom, som er i selskap med gode tanker."

Det uhyggelige er at den sataniske materialisme , i likhet med religionen på sitt mest sataniske, har helt klare likhetstrekk.  Det er forbudt å tenke selv.
De moderne shoppingsentere er ikke det spor bedre enn de gammeldagse bedehus. Begge er til de grader kjedelige, livløse og totalt meningsløse. Og begge masseproduserer stakkarslige liv!!
Satan er den samme, han har bare iført seg nye klær.

Og så for å avslutte med litt mer humoristiske betraktninger fra good old Otto von Bismarch:"Det blir aldri løyet så mye som før et valg, under en krig, eller etter en jakt". 

For min egen del har jeg observert at mens generalene under en krig konsekvent lyver tapstallene klart nedover, så lyver handelsstanden alltid salgstallene klart oppover!!

Jeg ønsker alle mine blogglesere en strålende helg! Og husk på å ha det maksimal artigt den korte stund du lever. Du skal lenge nok være død. 

Ditt liv skal være kvalitet og sensasjon . Det er dynamittblandingen som brøyter veien mot den virkelig magiske dimensjon!  Living well is the best revenge!  Hear, hear!!!!