onsdag 13. mars 2013

Undergang og fortapelse fundamentet for bedehusfolket

I Stavanger Aftenblad blir et utflyttet, og ikke helt ukjent, bedehusmedlem fra Egersund intervjuet.
Jeg trodde ikke det jeg leste. Jeg skal gi noen korte utdrag.
For mr. X er kristendommen en viktig del av livet. I seks år har han vært leder av en egen HUSKIRKE som samles i private hjem hver tirsdag.
"Jeg tror at kristendommen er den eneste rette. Jeg tror at det er KUN den kristne veien som fører til frelse. Hvis du tar vekk undergangen eller fortapelsen, så har jeg ikke gode nyheter lenger. DA ER DET IKKE NOE IGJEN".
Uthevelsene er gjordt av meg. Og mannen er bare rundt 30 år!!
Jeg trodde at det lokalt  bare var de lokale sekter som fortsatt sitter fast i et "kristent" syn som tilhører middelalderen. Men der tok jeg altså grundig feil!
Det bedehuskristendommen alltid har manglet er humør! Og akkurat humør finnes det i overdådige mengder i de lokale sekter! DET skal de ha!
Så hvis du tar vekk undergangen og fortapelsen, så har bedehusfolket ikke lenger noe å leve for!! Hele deres liv har altså vært bygget på en løgn!
OG  DET  ER  JO  HELT  KORREKT!
Fariserens slagord er følgende: "Rør ikke ved meg, thi jeg er helligere enn deg!" Og nå har altså de moderne farisæere flyttet inn i huskirker, ettersom vanlige kirker er besmittet av verdens ugudelige barn.  Sandelig overgår virkeligheten fantasien!!  I 2013!!!
Det kunne vært interessant å være flue på veggen i slike huskirker.

For min egen del er jeg ikke det minste i tvil om at kristendommen , og alt dets vesen, må være en av menneskets mest interessante oppfinnelser. Det er jo aldri noen Gud som har skapt eneste menneske, men sandelig har menneskene klart å skape nok guder av ymse slag.
Kristendom og materialisme er tvillingsjeler som begge har det til felles at mennesket skal ødelegges som menneske. Tanker og tro skal organiseres, og da dør den menneskelige sjel med alle sine drømmer. Markedsføringen skal vaske ut våre hjerneceller til den siste selvstendige og kritiske tanke og motstand er fullstendig utryddet.
Og da har mørkets fyrste seiret fullstendig!