tirsdag 15. mars 2016

La tros-samfunn finansiere seg selv

Aftenposten hadde i går en interessant artikkel med denne overskriften vedrørende finansieringen av 749 (!) tros-samfunn i Norge. Artikkelforfatteren stiller det betimelige spørsmål: "Men hvorfor skal skattebetalerne finansiere andres religiøse aktiviteter?" Veeldig godt spørsmål!!!
Jeg skal ikke gjenta meg selv i min konstante konstruktive kritikk av sekter generelt, og sekter i Egersund/Kristiansand spesielt.
I artikkelen påvises det at "i Norge er det uhyre enkelt å opprette et trossamfunn som kan kreve offentlig støtte". Et offentlig utvalg fastslår at ingen sammenlignbare land tilbyr like sjenerøse støtteordninger som i Norge. Oppsiktsvekkende er det Human-Etisk Forbund er inkludert i ordningen fra 1981(!).
Artikkelen viser at du behøver ikke å ha puritansk navn på trossamfunnet for å få solid pengestøtte. Doxa Sti, Alt som er, C3Church Fredrikstad, Kraftverket er navn på trossamfunn som få støtte. Det er tydeligvis bare fantasien som setter grenser.
Alle de tallrike muslimske menigheter får støtte. Dette på tross at disse har et menneskesyn i almindelighet, og kvinnesyn i særdeleshet, som hører hjemme i middelalderen. De mest bakstreverske bedehuskretser i Norge er i ånden muslimenes åndelige søskenbarn. Og hadde det vært opp til disse bakstreverne hadde vi i dag ikke hatt kvinnelige prester , p.piller og selvbestemt abort i Norge. I muslimenes verden er kvinnen mannens totale eiendom og er kun som en fødemaskin å regne.Og disse kretser får solid støtte av den norske stat til å fortsette mishandlingen av sine nærmeste. Du snakker om satanisk politisk naivitet! Satanisk er forøvrig ikke sterkt nok et ord.
Hvis jeg hadde vært ung og arbeidsledig i dag skulle jeg sannelig startet min egen sekt med meg som total superguru. Sugerøret inn i statskassen skulle jeg ha klart fra første sekund. Jeg skulle veltet meg i kjærlighet (sex) med vakre unge damer fra første stund. Etter som det er forbudt med flerkoneri i Norge skulle jeg kalt dem "sekretærer".
Dette er faktisk oppskriften i en del eksotiske sekter rundt om i verden. Kun guruen har tilgang til sex med de mest attraktive damene. Så skulle vi hatt skikkelig gladkristendom med mye gospelkor og erotiske fruktbarhetsritualer. Alle mannlige medlemmer skulle ha dugnadsplikt flere ganger i uken. Og det var påbudt for alle å møte opp til mine "gudstjenester" hvor jeg skulle utfolde mitt ego maksimalt.
Men mens psykopatene på prekestolene i de tidligere norske bedehus kontrollerte de hjernevaskede stakkarslige medlemmer fullstendig med å kalle dem "syndere" som kun kunne finne frelse ved hjelp av psykopat-guruens oppskrift, skulle jeg gjordt det stikk motsatt! Det skulle vært gladkristendom og hallelujastemning fra morgen til kveld! Ordet synd skulle ikke eksistert, bare konstant lykksalighet. Og ettersom Skaperen ville at hans skaperverk( de veldreide damer) skulle komme mest mulig fram i lyset, skulle disse lekkerbiskene vært innhyllet i sanselige gevanter som hentet rett ut av 1000 og en natt!
Jeg jobber alvorlig med saken, og blir det som planlagt blir sektens navn selvfølgelig. Fårehyrdens himmelske paradis av de siste dagers hellige. Skal man bløffe, sa kan man gjøre det med stil!