torsdag 31. mai 2018

Norsk flyktningpolitikk et kapittel fra Helvete

I Aftenposten 30.5 skrives på lederplass om en norsk kvinnelig islamist som sluttet seg til IS i Syria  2014. Hun har bidratt til rekruttering av IS. Og det har hun gjordt åpent på sosiale medier. " Hun er fortsatt en entusiastisk tilhenger av alle forbrytelser IS har begått og BEGÅR". Dette ifølge en nordmann som har møtt henne i en flyktningleir i Syria nå i mai.
Og nå vil hun ha hjelp fra norske myndigheter til å komme hjem til Norge med sin to-årige sønn. Og lederarikkelen konkluderer (tro det eller ei) at det er gode argumenter for å hente henne og hennes sønn hjem til Norge! Er det jeg som har blitt gal, eller er det verden som er blitt gal??
For de forbrytelser IS har begått , og begår , er halshugging, organisert voldtekt av kvinner og barn, menneskehandel, kaste homofile ut fra høye bygninger, steining av kvinner, osv. Og dette støtter altså denne norske kvinnelige medlem av IS! Og hun forlanger at Norge nå skal hjelpe henne etter at hun har flyktet fra IS etter intern konflikt.
På samme side som lederen i Aftenposten er det en kommentar til historien om akkurat denne kvinnelige norske IS-krigeren. Vedkommende skriver "at det gir en vond smak i munnen å tenke på at denne IS-krigeren ble sendt rundt for å koseprate med norske elever om det hun trodde på(!!!)
VÆRSÅGOD BLI GAL!!!
Videre skriver kommentatoren "Historien er en øyeåpner for hvilken VANVITTIG , LETTFATTELIGHET OG NAIVITET VI HAR MØTT DEN ISLAMSKE EKSTREMISTEN MED".
 Den mest ekstreme forakt for demokrati og kvinnekjønnet finner du Saudi-Arabia. Den islam som praktiseres der er tvillingen til IS. Halshugging av "forbrytere" og steining av kvinner for utroskap er dagligdags vare i dette middelalder-diktatur.

At den norske kvinnelige IS-kriger og fanatiker blir av norske myndigheter sendt rundt på skoleturne for overfor barn å markedsføre og indoktrinere en satanisk iskald voldsidelogi, er for meg nok et bevis på at norsk flyktningpolitikk er et kapitel fra mørkeste og varmeste Helvete.

Hva skal vi vel med ytre fiender når de mest sataniske av disse blir spyttslikket av norsk politikk?

Hitler var jo Satans håndtlanger. Men når jeg tenker etter hadde han jo sine svorne tilhengere i norsk politikk. Og i likhet med IS var også Hitler og hans norske medløpere også fanatiske motstandere av enhver form for demokrati. For ikke å snakke om hatet mot alle som ikke "innordner seg og tror fullt og fast på "saken".

Sannelig kommer demokratiets fiender fortsatt i samme innpakking. Det er bare klesdrakten,  sminken og leppestiften som er av nyere dato.
          SIEG HEIL!!!!     ALLAH  ER  STOR!!!!