tirsdag 12. mars 2019

Du må ha bakgrunn i sekt for å forstå IS

På første side i Aftenposten i dag står det at evakuerte IS-mødre lærer ungene å kaste stein på kvinner uten slør i interneringslerirene.
Det minner meg om ordene fra en viden berømt og original drosjesjåfør i Egersund på 1950-tallet. "Av øgler kommer øgleunger". Naive politikere og "snakkende politisk korrekte klasser" burde lære seg denne setning utenat.
Når det snakkes om at hjernevaskede og hjemvendte IS-bruder skal "rehabiliteres" og "omskoleres", så må jeg bare langsomt riste på hodet av denne grove uforstand. En hjernevasket islamist fra barnsben av vil du aldri noensinne klare å  "åndelig omskolere". Det heslige par, uvitenheten og fanatismes, sitter så innprentet i nerve- og hjernebarken at intet kan endre på dette.
Det pågår nå en voldsom debatt ute i Europa hva som skal gjøres med hjemvendte IS-krigere. Hadde jeg hatt all makt, hadde samtlige av disse monstrumene blitt isolert for godt på en så øde øy som mulig. Og der skulle de fått oppholde seg til de døde en naturlig død.
De forskrekkeligheter disse fanatiske og hjernevaskede giftslanger i menneskelig skikkelse har begått de senere år, trosser enhver beskrivelse.
Homofile kastet ut fra høye bygninger, voldtekter av kvinner og barn, salg av kvinner og barn inn i prostitusjonen og indoktrinering av uhyggelig hat mot alle "vantro" osv., osv.
Den lærdommen jeg lærte fra min barndoms sekt er at når fanatismen får utfolde seg i fri dressur, ligger det mange ødelagte liv igjen på "lekeplassen til fanatismens psykopater".
Det som skiller lederne i de mest pietistiske og bakstreverske "kristelige" miljøer i Norge, fra IS, er kun maktmidlene.
De mest fanatiske ultradokse jøder i Israel går nå til fysisk angrep i busser på kvinnelige passasjerer som er kledd "ugudelig og moderne". IS har ikke patent på fanatismen.

Det eneste bolverk mot fanatisme er balansert og nøytral opplysning fra første barneår vedrørende årsakene til at at det oppsto religioner og alt det forferdelige som er begått, begås og vil i framtiden (desverre) bli begått av ensporede fanatikere. Opplysning, opplysning, opplysning!