mandag 28. mars 2011

Leserbrev til min kjære lokalavis

Jeg har ved flere anledninger blitt anbefalt å starte egen blogg. Jeg har av
vist dette ettersom jeg har et anstrengt forhold til Internett. Men nå har jeg krøpet til korset. Årsaken er at jeg så i media  at fremstående lokalpolitikere har nå opprettet sine egne blogger. Og da var saken klar. Jeg benytter meg derfor av samme metode som politikerne til å bruke media for å gi beskjed om egen blogg.
Jeg fikk en  av mine nære venner til opprette min personlige blogg med full frihet når det gjaldt illustrasjoner.  Jeg fikk bakorversveis da jeg så åpningsbildet. Men egentlig passer det godt ettersom jeg har samme motto som New Hampshire: ” Live free or die!”
Siktemålet fra første stund er at dette skal være en av Norges mest interessante blogger. Den skal ta seg av hovedsakelig tre områder: Lokalpolitikk, livet generelt og ikke minst magiske reiseopplevelser verden rundt. Det siste blir det mest interessante.
Forutsetningen for denne blogg er Olaf Omdal i Dalane Tidende. Av spesielle årsaker fikk jeg kniven på strupen av Olaf. Hvis jeg i framtiden skulle få mine leserinnlegg publisert i vår aldeles uunværlige lokalavis, nyttet det ikke lenger med fax og skrivemaskin.  Det er først nå i ettertid at jeg ser hvor inni granskauen langt jeg lå bak utviklingen. Så Reidar Brandsberg som lærte meg tysk og Olaf Omdal som fikk meg inn på Internett vil for resten av min tid ha reservert helt spesielle plasser i mitt indre univers.
Jeg skal operere bloggen etter samme oppskrift jeg ville brukt om jeg skulle drevet et seriøst bordell eller bedehus. Og det er: 1 Urokkelig seriøsitet.  2. Krystallklar kommunikasjon. 3. Opplevelser i verdensklasse. 4. Saftig underholdning.  Og i den absolutte rekkefølge.
Hvis du tar deg inn på http://www.bjerkreim-endresen.blogspot.com/ kan du ta deg en svipptur til Island.
Og til de lokalpolitikere som nå tror at jeg skal slutte med leserinnlegg i Dalane Tidende-tro om igjen!