mandag 8. oktober 2012

NY SPENNEDE BUTIKK I EGERSUND SENTRUM

Dette blogginnslag er gratis markedsføring for en ny butikk vegg-ivegg med Egersund Kino. Dette lokalet har stått for salg i lange tider. Tidligere har det huset pizzarestauranter på rekke og rad med alt det dette har ført med seg, da spesielt med helgene.
Derfor håpet jeg inderlig at det ikke ble mer av den slagsen. Nå er eiendommen solgt til en jærbu som har et meget interessant forretningskonsept. Jeg var innom nå lørdag og ble positivt overrasket. Det som jeg trodde var nok en av de utallige krims-krams butikkene , viste seg å være noe mer. Det var faktisk spennende å gå på "oppdagelsesferd" mellom alle varene.
Går du forbi Egersund Kulturhus (kino) i nærmeste framtid, så stopp opp og ta en titt på de garantert mest innholdsrike utstillingsvinduer i regionen. Som jeg denne mandagen blogger dette, er butikken ennå ikke åpnet. Det må bli i nærmeste framtid.
For meg som har levd med forsøplingen i årevis i kinostrøket, grunnet de mer og mindre seriøse spisesteder, er her  nå blitt virkelig ryddig med spennende forretningsnaboer.
Jeg lurte lenge på hva som kunne passe inn i dette lokalet som har stått tomt i lange tider og forsterket følelsen av å være utkant. Ikke nå lenger.
Det skal bli spennende å følge utviklingen. Der er iallefall mange muligheter for å kjøpe originale og spennende presanger der.
Og så dagens visdomsord:" En fremskreden alderdom med god helse er egentlig ikke så verst. Spesielt når man vurderer alternativet".