lørdag 4. mai 2013

Bruce Springsteen og Saloon Kakadu med samme filosofi.

Foran sine to konserter i Oslo ble Bruce Springsteen spurt av en journalist om de ihuga fans som gikk på begge konsertene, ikke ville  føle at andre konserten var bare en repetisjon av den første.
"Absolutt ikke, av alle de konsertene jeg har gitt gjennom årene har ingen konsert vært lik noen andre. Hver konsert er en helt ny opplevelse".  Sa altså THE BOSS.
Årsaken til at Bruce fyller stadion etter stadion, år etter år, er at han gir publikum en inkluderende totalopplevelse. Jeg har selv opplevd ham på Valle Hovin i Oslo. Jeg husker det resten av min tid. Å høre Bruce live er en annen dimensjon eller det bare å kjøpe en CD .
Forøvrig har jeg nå oppdaget at jeg kan nyte Bruce "live" på You Tube. Jeg klikket inn på Google YouTubeBruceSpringsteenMyHomeTown -og- under over alle under- Bruce dukket opp på min widescreen PC og fremførte min favorittBrucelåt så jeg ble rent beveget.
Etterpå prøvde jeg med YouTube Sissel Kyrkjebø Anna Lovinda. På skjermen kom opp Bjørn Eidsvåg, Åge Alexandersen OG Sissel i fantastisk harmoni så tårene randt nedover mitt kinn, vel vitende at min kjære damesykkel Anna Lovinda som eneste sykkel i hele verden har sin egen sang.

Når det gjelder Saloon Kakadu har jeg hatt en følelse at det har vært noe uforløst til nå. Ikke nå lenger! Den eikeplanke 500 x 45x6 cm som kom på plass i går, hviler på 3 solide eikekubber så høye at du kan sitte og dingle med beina og få den virkelige saloonfølelsen. Nå er den mest originale Saloon på kloden (å, jada!) endelig komplett.
Så var det sammenlikningen med Bruce Springsteen. Saloon Kakadu har akkurat samme filosofi og kjører tidvis show så forrykende ( alle forskjellige) at selv Bruce ville blitt imponert. Mens Bruce opptrer på verdenscenen, er Rogaland hjemmebasen for Rogalands Severdighet nr. 16.
Forskjellen er at for å oppleve Bruce live må du betale solide cach (vel investert!), mens  "the longest running show in Egersund" er helt gratis.
Foruten å reparere passelig med sykler og kopiere store mengder nøkler, er en av mine hobbyer for framtiden til å bygge opp Saloon Kakadu til  en legende.
Og for hver gang jeg blogger med navnet Saloon Kakadu involvert, så husker Google dette. Det kan du lett kontrollere selv ved å google Saloon Kakadu.
Men det med at jeg nå kan gå inn på YouTube og oppleve mine favorittartister har allerede gjordt livet mer interessant. Og det kan jeg gjøre når det passer meg, og ikke når det passer Bruce og Sissel! Hvilken frihet!!!! Hvilken ubeskrivelig luksus!!!! Helt gratis!!!!
Sandelig har vi mennesker mye å glede oss over, hvis vi bare tar oss tilstrekkelig tid! For har vi ikke tid, så sier filosofen at vi heller ikke har noe annet av verdi.
Noe å tenke over.
Ha en strålende helg!!