mandag 13. februar 2017

USA som ynkelig hore for dødens Saudi-Arabia

Da de 4 flyene i 2001 kratsjet inn i henholdsvis tvillingtårne og Pentagon, mens det siste ble tvunget i bakken , var det med Saudi-arabiske piloter. Dette ble hysjet ned av både den amerikanske presse og regjering. Jeg har sjelden sett maken til ynkelig og offentlig horeri. Om 3000 mennesker ble drept var tydeligvis ikke så viktig. Viktigere var det å ikke fornærme Saudi-Arabia. Stikkordet er olje.
Samme ynkelige horeri observerte jeg fra mitt helt subjektive ståsted når det gjaldt Barach Obamas deltakelse i begravelsen til den avdøde kongen i Saudi-Arabia. Stikkord nok en gang oljen.
Og når det gjelder IS, er hele verden deltakere i spyttslikkingen overfor araberne. For når det gjelder satanisk fanatisme, er det Saudi-Arabia som er mor, og IS er avkommet.  En DNA-test vil dokumentere dette til fulle.
Saudi-Arabia har finansiert brorskapet over den ganske muslimske verden. Broskapet kontrollerer de fleste lærere, lektorer, professorer og byråkratiet i undervisningssektoren i de mest fanatiske av de muslimske land. Og i de mindre fanatiske islamske kulturer (Norge, Sverige, Tyskland m.m.) foregår snik-islamiseringen uavbrutt. Nevner man dette ordet offentlig, hører man øyeblikkelig hylekoret fra den leflende røde leir. Heleren er like ansvarlig som stjeleren.
Når det gjelder vestlige siviliserte verdier utviklet gjennom de senere århundrer, er brorskapets grunnsyn enkelt og urokkelig, Vesten elsker livet, brorskapet elsker døden (!!). Dette at titusenvis av hjernevaskede fanatikere er rede til å sprenge seg selv i døden som inngang til Paradis er noe helt nytt som ikke har skjedd tidligere i menneskets lange historie. Det eneste som kan stoppe dette er øyeblikkelig invasjon i SaudiArabia og pågripelse av alle medlemmene i de styrende sjeikfamilier og internering i  avsidesliggende leirer ute i ørkenen.For de av mine blogglesere som nå hopper i stolen, kan jeg bare si at alternativet er at hæren av selvmords-terrorister bare vil øke på. For det er oljepengene som finansierer denne organiserte satanismen.
Denne uhyggelig form for  islam, wahhabismen, er kvasireligiøs primitivitet på sitt aller verste. Der den ene tvillingen, IS, kaster homofiler ned fra høye hustak, der steiner den andre tvillingen, sjeikene, kvinner som har oppført seg mot wahhabismens steinharde lover.
Historie har ingen som helst verdi for IS og sjeikene. Der IS har hatt kontrollen, er uerstattelige kulturminner blitt ødelagt for all ettertid. Og i selveste Mekka, Islams hellige by, er de fleste eldgamle kulturelle minner jevnet med jorden. Ifølge wahhabismen er musikk, spill og lek forbudt. Og det er steinharde krav til påkledning og oppførsel. Ved siden av Iran, er SaudiArabia muligens det eneste land i verden med offisielt utnevt religiøst politi som jevlig partruljerer gatene.
SaudiArabia er det eneste land i verden med fornavnet til en sjeik, Muhammed Ibn Saud. Så landet er i realiten en gigantisk familie-eiendom, og som i tillegg har verdens mest uhyggelige "statsreligion".

Resultatet av denne djevelske kombinasjonen , tilført milliarder og atter milliarer av dollar fra oljen, er sataniske angrep på helt sakesløse mennesker, enten det er på en gate i Nice, et julemarked i Berlin eller et marked i Bagdad eller andre steder på kloden.
Og for denne djevelske, avsindige og oljetunge stat , Saudi Arabia logrer USA og flere land med, og overser glatt at halparten av befolkningen (kvinnene)  lever i et gigantisk sosialt fengsel uten elementære menneskeretter. Donald Trump kan være hvem han vil, men sammenliknet med de steinende arabiske sjeiker, er jo han bare for en snill og harmløs onkel å regne.