fredag 19. januar 2018

Bibelens skapelsesberetning like sann som oppdiktet roman

Alle som har fulgt mine blogginnlegg kunne jo få det inntrykk at medlemmene av de lokale sekter er de eneste i kristenheten som er offer for "primitiv kvasireligiøs hjernevasking". Så langt, laaaaangt derifra. De er bare et yyyyytterst mikroskopisk innslag når det gjelder å totalt underkaste seg kristendommens "grunnmur", som er Bibelen. En bok som er en samling av oppdiktete fantasiforestillinger. Men som også er en bok som er et tragisk eksempel på at tanken er ordets trell. "Det står i skriften" er det eneste de hjernevaskede kvasireligiøs analfabeter har å komme opp med når de blir forlagt ugjendrivelig fakta. "Methusalem ble 1000 år gammel. Dermed basta."
Og de ugjendrivelig fakta er som følger:
For 66 millioner år siden traff en astroide den del av Yucatan-halvøya i Mexico som nå  er hav. Effekten av kollisjonen var tilsvarende milliarder av de kraftigste atombombene vi har i dag. Kollisjonen ble dinosaurenes dommedag. Og dinosaurene hadde regjert i millioner og atter millioner av år over hele kloden. Ikke bare ble dinosaurene i "nærmeste nabolag" utryddet på flekken. Men grunnet den voldsomme sky av fortettet støv som kvelte hele kloden, gikk resten av dinosaurene med i dragsuget. Det var ikke levelig lenger. For de ekstra interesserte er det bare å strømme det fenomenale program som nå ligger på NRK sine nettsider vedrørende kollisjonen.
De som overlevde dinosaurenes terrorvelde var bl.a. fiskene i havet. Det er fra fiskene mennesket kommer fra. Er du det minste tvil om det bør du strømme den 3-delte serie "Fra fisk til menneske" som også ligger på NRK sine nettsider. Hadde jeg hatt total makt på kloden, skulle det vært totalforbudt med enhver hjernevaskende religionsundervisning på noen som helst skole kloden over. Men det skulle vært påbudt å vise skolebarna denne fenomenale, oppklarende og totalt avslørende nederlandske serien.
Totalt avslørende overfor det "hav" av mennesker som gjennom snart 2000 år har levet svært så godt på religionssvindelen som er så uhyre effektivt markedsført gjennom Bibelen. Det som var så utrolig lærerikt av disse to programmene, var den ugjendrivelige dokumentasjonen. Her fantes ikke antydninger til bibelsk tull, tøys og fake news. Her er det fakta som gjelder!
Hvis vi ser bort fra hørsel, syn, lukt, smak og følelse, er den aller viktigste kroppsdel  HÅNDEN! Det moderne samfunnet hadde vært helt utenkelig uten at mennesket var utstyrt med hender. Og å følge den mange millioner år lange reisen fra fiskenes "lemmer" til menneskets hånd som den er i dag- utrooooolig lærerikt. Like lærerikt var det også å konstantere at menneskets ryggrad av i dag også er utviklet fra fiskene. Som også hjernen. Deler du hjernen til en hai i to, ser du at den har samme struktur som vår egen, med tre "avdelinger".
Salig Ibsen gjorde følgende innlysende observasjon:" Tar du livsløgnen fra et menneske, dreper du det samme menneske". Og all verdens religioner er jo intet annet enn organiserte livsløgner og forsøk på VIRKELIGHETSFORKLARING.
Og at millioner har behøvd "kristendommens budskap" som livsløgn skal jeg ingenlunne hovere det aller minste over. For å komme gjennom et beinhardt liv gjennom de siste par tusen år, var løftet "om et liv etter dette i den strålende himmel" helt nødvendig. Ellers hadde det jordiske liv vært helt uholdelig, uten mål og mening.  Men nå lever vi tross alt i år 2018. Og ikke i middelalderen!!!!