mandag 12. mars 2018

Donald Trump og Sylvi Listhaug

På den internasjonale scene  utfolder Donald Trump seg med all sin bløff, fake-news og hele sulamitten av uetterrettligheter. Hvis Donald med sitt gule bløff-hår hadde blitt utsatt for en løgndetektor, ville detektoren slått ut motsatt! Donald bløffer så mye  hele tiden, at hvis han skulle snakket "sant", ville han måtte anstrenge seg ekstra mye. Og det ville slått ut på detektoren! Motsatt av det som er vanlig!
Men, helt subjektivt, jeg digger Donald. Han er så "crazy" at det er rent underholdende. Jeg kunne ikke tenkt meg gørrkjedelige Hillary som president!
Og hvis Donald nå får til et møte med Nord-Koreas diktator, og får sistnevnte til å avvikle sitt atom-arsenal, så må vi alle bare stå i giv-akt. Donald har klart det umulige. Alle innbyggere på Moder Jord bør følge nøye med i fortsettelsen fram mot det planlagte møte i Mai. Hvis noen for bare kort tid siden skulle utropt Donald som seriøs kandidat til Nobels fredspris, ville vedkommende øyeblikkelig blitt innlagt for nærmere undersøkelse. Men nå! Virkeligheten overgår fantasien. Følg med!
Og i vår lokale politiske andedam utfolder kontroversielle Sylvi seg i fri dressur. Jeg digger Sylvi så til de grader. Hun er så frittalende politisk ukorrekt, at det er rent befriende. Begrepet godhets-tyrannister er sentrumsblink. Hele hylekoret av politiske motstanderes reaksjon på denne meget presise formulering beviser jo dette til fulle. Og nå er hun i gang igjen! Takk og pris!
Når hun mener at AP tar "mer hensyn til terroristenes rettigheter enn den nasjonale sikkerhet" så er hylekoret i gang igjen. "Hun drar den  politiske debatt ned på søppelnivå". Osv. osv.
For oss som evner å se litt utover den navlebeskuende, nasjonale politiske andedam, er det interessant å studere venstresidens nesegruse tilbedelse av hensynsløse diktatorer. Kambodsja er et skrekk-eksempel i så måte. Verre nedslaktning av egen befolkning i nyere tid skal man lete lenge etter. Men den norske venstresiden applauderte satanismen på det varmeste. Og flere av disse nyttige idioter for jævlene i Kambodsja sitter i fremtrende stillinger i det norske samfunn i dag!
Den store danske forfatter av Pelle Erobreren og Ditte Menneskebarn var så forelsket i Stalin at han flyttet til Moskva og bosatte seg der de siste årene av sin tid.
Sylvi drar ikke på noen måte den politiske diskusjon "ned i kloakken". Hun har noen presise iakttagelser som selvsagt provoserer "de snakkende klasser " på venstresiden. Vi trenger mange flere av Sylvis kaliber for å  sette søkelys på "ubehagelige politiske kjennsgjerninger".
Det skulle vært veldig interessant å vært på en fest med Donald og Sylvi. Donald er jo avholdsmann, så det ville blitt meget edruelig. Sylvi er jo "kristen" (med kors rundt halsen og det hele). Så jeg regner med at det ikke heller ville blitt noen større alkoholiste utskeielser fra hennes side. To farverike og direkte-talende politiker på ett brett. Hvilken interessant opplevelse!
Jeg håper inderlig  Donald får til et møte med "den lille tjukkas" fra Nord-Korea. Klarer Donald å få Kim til å avvikle sitt atomprogram ,er det jo en aldeles eeeeeenoooorm politisk prestasjon.
Dette virker jo til å være bedre enn sant. Selv har jeg mine tvil....
Men- Donald har jo vært så klar og tydelig i sine meldinger om hva han skal gjøre med Nord-Korea hvis Kim atommessig truer USA det aller minste,at Kim  nok har forstått at å utfordre USA er det rene galematias! Dette er det eneste språk diktatorer forstår. Feig politisk korrekthet hjelper ikke.