fredag 20. april 2018

Trollpikken baner vei for Trollfitta

Det ser  ut til at Troppikken nå har skapt likestilling blandt kjønnene. Det tidligere, i sosial sammenheng unevnelige  ordet "pikk", har Trollpikken sørget for at nå er helt naturlig  i norsk dagligtale.
For når ærverdige Aftenposten på side 3 nå torsdag følger opp andre riksmedia med å publisere "vi vil ha fitta di", så kan ikke det kvinnelige kjønnsorgan klage på ulik offentlig oppmerksomhet i forhold til Trollpikken.
Ettersom en tidligere SP-topp er sentral i tragikomedien rundt den skandaløse melding via smartphone lydende  "vi vil ha fitta di", så kan man jo dempe det hele med å kalle organet for Trollfitta. Den vulgære melding, tydeligvis sendt av et politisk nettroll i overstadig alkoholrus, tilsier jo at Trollfitta er en helt korrekt og nokså ufarlig betegnelse. Akkurat som Trollpikken.
Hvis jeg hadde vært i skoene til den tidligere SP-toppen, tror jeg at jeg ville taklet dette offensivt og humoristisk. Ingenting er mer effektivt når du skal utmanøvrere "motstanderen" og la vedkommende sitte igjen med Svarteper.
Personlig ser jeg at hendelsen bringer mer underholdning og farve inn i en nokså grå og korrekt norsk rikspolitikk. Hadde jeg vært på Stortinget ,som eksempelvis FrP-representant, skulle jeg slått politisk mynt på hendelsen for alt det den var verdt.
Jeg skulle forkynt for all verden at de eneste ballene de mannlige SP-politikere kunne skryte av , var de hvite rundballene overalt på jordene i SP-land. Utfra feigheten med å ikke stå fram om hvem som sendte den vulgære meldingen, beviser denne mannlige SP-gjengen at de selv er uten enhver form for  ball når det gjelder rakrygget å ta ansvaret for denne helt-på-trynet- oppførselen.
Hvis vedkommende omsider tar ansvar,  kan han trygt tenke på visdomsordene av Miguel de Unamuno: "Den største narren er den som aldri har begått en tåpelighet i sitt liv".
For ikke å snakke om Jesus Kristus:" Den der er ren blandt eder, kaster den første sten".

For min egen del klarer jeg ikke å mobilisere noen som helst forargelse overfor den som sendte meldingen. Mitt eget synderegister når det gjelder idiotisk oppførsel er så pass solid, at jeg har mer enn nok med meg selv.
De som måtte være sure nå i Trøndelag, er AP. Tenk at Giskes "upassende ekskapader" nå i nyhetsbildet er blitt helt utmanøvrert av en humørføyllt og tydeligvis kanonfull gjeng fra SP! Så mens byråkrat-og akademiker- AP nå har blitt mer og mer distansert fra "vanlige folk", tråkker SP nå til for full maskin i konkurranse om hvem som er mest "folkelig".  Sandelig har FrP fått solid konkurranse.
Så hva blir det neste skandaløse utspill fra våre kjente rikspolitikere? Sex i kornåkeren er allerede oppbrukt. Det må bli noe med mye mer saft i!
De norske velgere venter spent på neste kapitel.