lørdag 28. april 2018

USA, Jødedomen og Islam masseproduserer tankeløse roboter

Islams hjernevaskende virksomhet, med Saudi-Arabia og IS i spissen, har som endelig mål totalt verdensherredømme. Det betyr at alle levende vesener skal fullstendig underkaste seg Allah, uten å stille en eneste kritisk tanke. Nå må jeg i samme åndedrett tilføye at det er like stor forskjell på muhammedanerne verden over, som det er mellom  de kristne. I fra de helt liberale til de helt fanatiske.  Den muslimske filosofen Ibn Rushd sier: "Det er utenkelig at Gud ville gi oss fornuft, og deretter gi oss en religion som går mot fornuften".
Hvilket betyder at alle religioner som forkaster fornuften og nekter medlemmene å stille fornuftige og kritiske spørsmål, er en kombinasjon av åndelig svindel og åndelig slaveri. Og resultatet er milliarder av "åndelige zombies".
I min barndoms sekt bestående av , religiøst sett, åndelige pygmeer, står det klart at (at hvis det er åndelige ting man ikke forstår) , skal man ikke gruble derover med menneskelig fornuft.
Når man ser jødene med sine hodeplagg, sorte kapper og lange fletter der de dundrer hodet mot muren i Jerusalem, er det like tragisk som det er komisk. Men jødene har sterk konkurranse på området.
Men den steinharde kapitalisme, med USA og Sveits(!) som yppersteprester er nok  den religionen (åjada) som  har hjernevasket flest. Tvillingsjelene materialisme/kapitalisme har funnet sitt eget halleluja som gjør at vi alle får dånedimpen. Og dette flerfoldige halleluja er "tilbud, sesongsalg, rabatt, 99 priser og hele kostebinderiet av lureri".
I stedetfor å stille seg spørsmålet :"Hva får jeg egentlig tilbake for det jeg betaler" , er vi opplært til å tro at laveste pris er beste kjøp.
Denne problemstilling har oljebransjen brutalt fått erfare. Utenlandsk verft som har fått tilslaget på rigger fordi de hadde "laveste pris" har enkelte ganger levert et slurvearbeide som har gitt norske verft store reparasjonsoppdrag. Og totalprisen har blitt svært mye høyere enn om norske verft hadde fått oppdraget og levert et seriøst fagarbeide fra første stund.
Den nye folkesporten "billige flybilletter" og "billige hotellovernattinger" blir ikke alltid så billig når alle ekstrakostnader tas med.
Ganske elementært. Et hotell i en større by skal ha 1000 kr. pr natt. Et annet 1500. Utfra logikken til rabattfantomene  om å kun fokusere på prisen, skal da det "billigste" være "det beste kjøp".  Men de som vil "ha mest mulig for pengene" studerer beliggenheten av disse to hotell nøyere. Det "billigste" viser seg å ligge langt fra sentrum som igjen betinger mye tid og transportutgifter for å komme fram til opplevelsene i sentrum. Det "dyreste" ligger midt i sentrum med "alt" i gåavstand.
Jeg kunne tatt med mange liknende eksempler.
Eksempelvis de som har spart 10 øre på bensinen, etter å ha brukt tid og bensin på å cruise rundt og sammenlikne. Og når de først er inne i den "billigste bensinstasjonen" røsker de like godt med seg et par pølser med "alt" til 100 kr. pr stk.
Den mest vanvittige adferd i så måte står nok den kvinnelige del av befolkningen for. Hvor mange millioner (åja!) plagg ligger rundt i klesskapene som aldri blir brukt. De ble kjøpt fordi de var på "tilbud". Men, hvis vi alle oppfører oss 100 % økonomisk fornuftig, kratsjer dette kunstige oppbygde " materialistiske søppelsamfunnet" fullstendig. Det var ikke bærekraftig. Den som lever får se..