mandag 16. januar 2017

Betyr hverdags-integrering egentlig hverdags-islamisering?

Et interessant leserbrev i avisen Agder nå fredag ga meg noe å tenke på. Vedkommende skribent satte ord på noe jeg med med min sektebakgrunn har sett krystallklart fra dag en. Og det er at islams mål er total underkastelse som foreskrevet i Koranen.
En oppsiktsvekkende undersøkelse publisert i en norsk avis nylig, kunne få noen og hver til å hoppe i stolen. Og det er at en tredjedel av norske muslimer ønsker at den inn i hampen uhyggelige sharialov skal styre samfunnet. Og når (ikke hvis) muslimene blir i flertall i Norge, er det fanatikerne som styrer. Akkurat som ytterst få fanatikere hadde total kontroll på min barndoms sekt.
Den hjernevaskede forbryter som med lastebilen pløyet inn i et julemarked i Berlin, var fullstendig overbevist om at han gjorde en god gjerning i kampen mot "vestens syndige liv". Det samme med han som pløyet inn i menneskemengden i Cannes i Frankrike.
Dette uhyggelige moment er fullstendig uforståelig for Vestens troskyldige og lettlurte politikere. Prøv å sette opp en kirke i enten Saudi-Arabia, Afghanistan, Pakistan, Iran eller Irak, så skal du fort erfare hva som skjer. Hvis du ikke blir slaktet hurtigst mulig som "en vantro hund".
Når de "snakkende klasser " og "godhetstryrannistene" på venstresiden henger ut Sylvi Listhaug regelmessig, forstår de ikke at de opptrer som Islams nyttige idioter. Moskeer skulle selvsagt vært forbudt i Norge! For det er her hjernevaskingen starter. Og det var i en moske drapsmannen i Berlin skjulte seg før han ble skutt i Milano.
Islams klare mål er å ha verdensherredømme og utrydde religionsfriheten. For islam er politikken,og politikken er religionen. Lettlurte og blåøyede politikere i vesten har ikke den fjerneste religionskompetanse( nå lærte du et nytt ord) til å forstå hva som er i emning i en ikke alt for fjern framtid. Jeg forstår det bedre enn noen. Ikke fordi jeg er et geni, men nettopp fordi livet har gitt meg nettopp denne nødvendige religionskompetanse. En kompetanse som ikke kan læres teoretisk på all verdens universiteter. Du må ha fått sprøytet åndsrasismen inn i din barnesjel fra første øyeblikk.
Og her er vi også inne på et meget vesentlig moment når det gjelder rasisme. Muslimene er nemlig fanatisk åndelige rasister. Og denne rasisme er minst like farlig som "gammeldagse"rasisme mellom hvite og mørkhudede. Og venstresiden i Europs kan tydeligvis ikke få importert nok av denne type rasisme.
I år feires 500 års jubileumet for Martin Luthers oppgjør med det den gang åndelige horehus ved navn Den Katolske Kirke. Samtidig med Luthers opprør bredte opplysningstiden seg med utspring i universitetene. Og det er denne nødvendige utvikling frem til dagens oppslyste offentlighet i Vesten de åndsrasistiske fanatikere innen Islam vil reversere så mye som mulig. Med unntak av internett og mobil. Disse moderne oppfinnelser er blitt særdeles viktige og uunværlige redskaper for de muslimske slaktere av sakesløse sivilister.
Og det slaktes faktisk mange flere muslimer av hjernevaskede selvmordsbombere i muslimske land enn i vesten. Den rå nedslaktingen i sin tid mellom katolikker og lutheranere ha nå fått sitt islamske motstykke mellom sunnimuslimer og shiamuslimer.
Men oppskriften for alle fanatiske religøse ledere verden over, uansett religion, er nøyaktig den samme. Først erobrer de og ødelegger fullstendig din sjel. Og så gjør det det samme med ditt liv. Og til slutt tar de alle dine materielle verdier. Det siste moment er  meget viktig for disse forbryterne.