fredag 13. januar 2017

Kan Donald Trump utløse borgerkrig i USA?

Å kalle den løgnaktige tullingen Donald Trump for en løs politisk kanon, er bare fornavnet. Jeg sitter med en  nagende følelse om at hvis ikke han blir temmet ,eller avsatt som Richard Nixon ble, kan det bli borgerkrig nr. 2 i USA. Eller enda verre- atomkrig.
Når nå en av hans ministere  truer Kina med å blokkere deres adgang til de kunstige øyene Kina har bygget i Sør-Kinahavet, truer Kina til gjengjeld med krig, om nødvendig atomkrig. Det kommer fram fra en avisarikkel på nettet i dag.
Den oppblåste skittungen Donald Trump har ikke minste politiske intelligens til å forstå at man leker ikke med et stadig mer mektig og selvbevisst Kina. Bare det at Kina truer med atomkrig hvis USA "prøver seg", må få alle varselklokkene til å ringe på topp decibel over hele USA, ikke minst i republikanernes leir.
Som løgnaktige predikanter gjennom tidene har rundlurt millioner av enfoldige mennesker med løfte om himmelen, så har sannelig ,til de grader, den  løgnaktige politiske predikanten Trump rundlurt millioner av amerikanerne med løfte om "godt betalt arbeid".
At verdens militært mektigste land  nå skal reduseres til å være kun et middel for å onanere en pøbels oppblåste ego, viser at virkeligheten laaaaangt overgår forstanden.
Herren hjelpe oss alle!