søndag 10. september 2017

Godhets-tyranisme som "organisert sinnsykdom".

Da den andre "religiøse" borgerkrig innen den primitive sekt "Det Almindelige Samfund" brøt ut i 1990, uttalte jeg på NRK Rogaland at hele dette "systemet" besto av organisert "åndelig aids". Jeg kunne tilføyet "organisert sinnsykdom".
Den  store danske komiker Benny Andersen har oppsummert det så kontant :
"En voksen er et barn der er blevet sinndssykt".  HELT PÅ KORNET!
Når et nysgjerrig barn blir drevet gjennem kvernen som heter hjernevasking, religiøst eller politisk, blir det helt ødelagt som selvstendig tenkende menneske og erstattes kun av en programmert robot.

Religion og politikk får desverre ofte fram det aller verste av hjerneløs hordementalitet i oss mennesker. Og de som tjener på det er diktatorer og ledere i land som eksempelvis Iran, Saudi-Arabia, Nord-Korea og USA.
I Norge vet jeg av egen erfaring hva "religiøs sinnsykdom" går ut på. Det er nøyaktig det samme som "politisk sinnsykdom". Fanatisk underslag av de FAKTISKE forhold.
Et forskrekkelig eksempel er, for meg 100% subjektivt, når den organisert "mobben" på venstresiden i norsk politikk rotter seg sammen med alle de venstrevridde journalister og "politisk korrekte" kommentatorer i deres angrep på statsråd Sylvi Listhaug. Ikke minst etter hennes  besøk i Sverige nylig.
I et oppklarende innlegg i Aftenposten sist fredrag kommer hun med oppsiktsvekkende dokumentasjon.
Hun har snakket med Tino Sanandaji, svensk samfunnsøkonom med iransk-kurdisk bakgrunn som har forfattet boken Masseutfordring. Han fastslår følgende utfra DOKUMENTERT statistikk.

1. Innvandrere utgjør 22 % ( femteparten) av den svenske befolkning.
2. Innvandrerne utgjør 53 % (halvparten) av kriminelle med lange fengselsstraffer.
3. 76 % ( tre fjerdedeler) av medlemmer i kriminelle gjenger er innvandrere.
4. 54 % (halvparten) av de arbeidsledige er innvandrere.
5. Innvandrerne mottar 60 % (solid halvpart) av utbetalt sosialstønad.
6. Innvandrerne har 71 % (snaut tre fjerdeleler!) av Sveriges barnefattigdom.
Min magefølelse er at vi i Norge nærmer oss i ekspressfart mot samme samfunn!

Det er et slikt samfunn Fremskrittspartiet med Sylvi Listhaug vil forhindre mest mulig. Og for det blir hun offentlig satt i gapestokk av alle venstrevidde "godhetstyrannister".

Og for et blogginnslag som dette blir jeg selvsagt stemplet som giftspreder av de samme venstrevridde som skal ha seg frabedt fakta. Og da snakker jeg om FAKTA og ikke alternative fakta.
Hvorfor har ikke den samlede norske presse kommet fram med de oppsiktsvekkende fakta Sylvi Listhaug måtte til Sverige å finne , for så å offentliggjøre dem i et leserinnlegg?