lørdag 25. august 2018

Godhetstyranniet setter norske borgere i direkte livsfare

Vanviddet som heter "grenseløs og godhjertet" innvandring, resulterer i stadig mer vanvittige og livsfarlige tilstander for Ola og Kari.
Tilstandene i Sverige og Tyskland er bare en forsmak  for hva som etterhvert venter Norge. For min egen del har jeg for lengst sluttet å tro på at et ansvars-fraskrivende demokrati kan gi norske borgere garanti for at forsvarsløse norske jenter og damer ikke skal bli gjengvoldtatt av våre nye innvandrere. Hvis et demokrati importerer livsfarlige giftslanger og slipper dem løs på en intetanende befolkning, og ingen "godhetstyrannistisk" politiker tar ansvar, var det ikke da bedre med "den sterke mann" som pronto fjerner giftslangene?
Det siste nye nå er at politikerne nå skal samle innvandrer-giftslangene i egne "hybelhus" ute i skauen og bringe hele nabolag i fysisk livsfare. Det jeg kaller innvandrer-giftslanger, kaller politikerne innvandrere som begår alvorlige forbrytelser, gang på gang. For at giftslangene skal hindres i begå stadig nye forbrytelser, skal et kostbart og omfattende "vakthold" holde dem i sjakk. Penger som burde blitt konstruktivt brukt på de borgere som har betalt skatt gjennom et langt liv og i livsaftenen trenger assistanse fra det offentlige.
Jeg kjenner mange innvandrere som har beriket det norske samfunn. Og alle erfarer vi at blandt etniske nordmenn sannelig også finnes individer som aldri bør slippe ut av fengselet. Så det er brodne karer både blandt etniske nordmenn som det også er blandt innvandrerne. Jeg er faktisk i stand til å ha opptil flere tanker i hodet samtidig!
For min egen del er jeg tilhenger av fullstendig kompromissløs behandling av innvandrer-forbrytere. Et eneste voldsangrep på norske borgere, eller andre alvorlige forbrytelser, resulterer i øyeblikkelig utsendelse tilbake til opphavslandet! Intet kompromiss overhodet!
Personlig har jeg stor sans for den ekstremt innvandringskritiske politikk som eks. Japan, Kina, Australia, Ungarn og Polen har. Blandt flere land som ikke importerer forbrytere.
Jeg håper inderlig at SverigeDemokratene gjør et brakvalg nå i september. Når tilstandene  i vårt broderland nå er blitt så ille at politikerne overveier å sette inn militæret for å kontrollere giftslange-gjengene, så forteller det sitt. Det forteller at de samme politikerne som har sluppet giftslangene løs på det svenske samfunn, nå vasker sine ekle og dvaske hender så godt de kan.
Hvis en politiker hadde importert store mengder mambaer (verdens giftigste slange) og sluppet disse løs i barnehaver, hva ville da vært en passende straff vært for den samme politikeren?
Hva slags straff er da passende for politikere med "stort hjerte"  og null samfunnsansvar som importerer og slipper løs giftslanger i menneskeskikkelse på en forsvarsløs befolkning?
Det finnes statistikker som godhetstyrannene helst ikke ønsker publisert. Og det er at det er klar overvekt av innvandrere på statistikken over overfalls- og gjengvoldtekter i Norge.
For meg personlig, og 100% subjektivt, ligner innvandringspolitikken i Norge, Sverige og Tyskland på en skrekkfilm. Tøylesløs innvandring av menneskelige "giftslanger" og religiøse fanatikere (muslimer) med et aldeles forskrekkelig middelaldersk menneske-og kvinnesyn. Så hvis det en gang blir noen dommedag, så bør de fortreffelige og politisk korrekte "snakkende klasser" med fortjent gru se fram til det endelige regnskaps time.