lørdag 4. oktober 2014

Nei til Oslol-OL og parkometere i Egersund

Pampene i IOC og "småpampene" i Oslo fikk ikke gjennomført sitt Ego-OL. Det viser at noen av stortingsrepresentantene fra Høyre omsider tok til vettet. Det er ikke vanlig i det  "politisk-økonomisk galehus", internasjonalt, nasjonalt eller lokalt, at det finnes ansvarlig og økonomisk reflektert tankegang. Der logikken stopper, overtar som regel "det politiske galehus".
Lokalt har jeg opplevd politisk vett og forstand en sjelden gang da Eigersund AP stoppet det aldeles vanvittige bomprosjekt ved navn Dalanepakken. 
Nå er et like vanvittig prosjekt på gang blandt Eigersunds politikere. Og det er innføring av parkometere i Egersund Sentrum med de to første timer gratis. Enten har du parkometere, eller så har du det ikke! Enten er du jomfru, eller så er du det ikke!!!! Det går ikke an å være LITT jomfru!!
Denne vanvidds-konstruksjon vil jo kreve et kontrollapparat (minst 50 vakter!) uten sidestykke i Norge. Du må jo ha parkeringsvakter "overalt" for å kontrollere hver bil som- og ikke minst NÅR-  den parkerer. Og så må den godt betalte parkeringsvakten skrive ned bilens registreringsnummer og tidspunkt. Og så må hver bil overvåkes hele tiden!
Å overlate til bilkjørerne selv å skrive en lapp i vinduet når de har parkert, er like troverdig som å spørre meg om jeg alltid har overholdt fartsgrensen!!
Dette vanvidd vil medfører utgifter bare til lønn rundt 25 millioner! For ikke å snakke om vedlikeholdsutgifter i tillegg! Og dette i en kommune som gikk med henimot 40 millioner i underskudd i første kvartal dette år! Galehus er jo bare fornavnet!!