tirsdag 11. oktober 2016

Djevelen oppfant kristendommens uhyggelige kapitalisme

Kristendommen er den mest materalistiske av alle verdens religioner. Den oppsto i middelalderen i Sveits (hvor ellers ?). Derfor har alltid Sveits vært stedet hvor Djevelen har rendyrket den organiserte økonomiske kriminalitet i form av lagringsplass for kriminelle penger, også kalt banker. Uansett hvordan du hadde tjent dine kriminelle og svarte penger-du var trygg for innsyn i de sveitsiske banker. Så ettertrykkelig har Djevelen infisert Sveits at det er landsforræderi for bankansatte å røpe svarte konti. At Djevelen på dette område har vært meget aktiv, viser alle de andre skatteparadiser han har opprettet de senere år.
Djevelens allsidige nærvær i banksektoren vises også  nå i form av den aldeles uhyggelige kombinerte pengeutpressingen/svindelen i en av de største bankene i USA. Intetanende kunder har blitt påført flere kontoer (opptil 10) bak ryggen , for at banken skulle kunne melke dem for maks kontogebyrer. De ansatte har på sin side blitt presset rått av ledelsen til å råselge "bankprodukter", som er intet annet enn avansert svindel. Dette svineri ("kombinerte spareprodukterr") har vært utbredt over hele verden, også i Norges største bank, og var årsaken til det verdensomspennende økonomiske sammenbruddet noen år tilbake. Selv sitter bankledelsen og tildeler seg milliarder i "bonus" som er jo intet annet enn det råeste og frekkeste tyveri som tenkes kan, velsignet av myndighetene! Er det rart at Djevelen er i storform for tiden?
"In God we trust" (vi stoler på Gud) står det på de amerikanske dollarsedlene. Tydeligere kan det ikke uttrykkes av at Gud betyr Mammon, og Mammom betyr Gud, for amerikanerne. Og de samme amerikanerne er selvsagt flittige kirkegjengere, etter som de offisielt tror på "Gud". Og kristendommens ritualer er jo intet annet enn et påskudd for å dyrke Djevelens materalisme fullt ut. Dåp, konfirmasjon, gravferd pluss jul, pinse og mere til demonstrerer jo for all verden at disse bare er et påskudd for å presse maks penger ut av befolkningen i "kristendommens" materialistiske konsentrasjonsleir.
"Vis meg din tro med dine gjerninger". Så hvis din "tro" (materalistisk aktivitet) er den samme, hva enten du vanker i det "fysiske" bordellet eller "det åndelige bordellet" ved navn kirken, så foretrekker jeg personlig det fysiske bordellet. Og til de som leser dette og hopper i stolen, kan jeg bare opplyse om at selveste Erik Pontoppidan advarte i sin tid på det sterkeste om å "drive horeri med den utvortes gudstjeneste".
Materialismen på sitt beste har rykket milliarder av mennesker ut av fattigdom og uvitenhet i den vestlige verden og Kina. Så ikke i de muslimske land Saudi-Arabia, Iran og Irak. Der skal folket holdes i uvitenhet, mens eliten velter seg i den materialistisk luksus. Presis som kirkelederne i USA.

Kristus i sin tid sa "at mitt rike er ikke av denne verden". Og han hadde den allerstørste forakt for hyklere. Han var også krystallklar på at "kirken er ikke et hus bygget av tre eller sten, men hellige menneskers samfunn, sammenbindelse og forening i ånden." I dag har kirken, især den katolske, forfalt til å bli en grotesk åndelig svindelbevegelske hvor skinnhellige hyklere er sammenbundet og forenet i tom materialisme.  (Jesus ville nok brukt askillig hardere enn jeg; som da ham jagde pengevekslerne ut av templet. Hva da med alle de millioner som i dag misbruker hans navn daglig?