lørdag 22. oktober 2016

Ondskapens akse Krossmoen- Irak

Jeg må følge opp mitt siste blogginnslag med en rask og kort oppfølger grunnet ferske opplysninger.

De jordens fordømte som har blitt befridd fra IS sin terror, kunne i går  gjennom en riksavis opplyse følgende som viser den onde i ekstremt fri dressur.
IS sine terrorister kunne når som helst dukke opp i hjemmene til sakesløse borgere. Hvis fruen, i eget hus(!) ikke hadde dekket hode med slør, måtte mannen piske(!) henne offentlig. 
Da forsto jeg jo den uhyggelige likheten med min barndoms relegiøse sekt og IS.
Når presteskapet på Krossmoen beordrer kvinnene til å gå med skjørt, er de da i prinsippet ikke i samme liga som IS? Hvis de i likhet med IS kunne opptre med hårreisende oppførsel aldeles ustraffet, kunne sakesløse medlemmer ikke da regnet med å få presteskapet på besøk i hjemmet for å sjekke at ingen kvinnelig medlem av sekten gikk med bukser?
Og det er ikke den eneste likheten jeg (100 % subjektivt) ser med IS og min barndoms sekt ( og maaange andre sekter verden rundt). Mer om dette senere.
Det er kun snakk om forskjell i brutale maktmidler for å underkue sakesløse mennesker i den ondes navn. Offisielt er alle  disse kvasireligiøse virksomhetene navngitt utspekulert av den onde som den eneste riktige og sanne LÆRE.  Ytterligere kommentarer i denne omgang unødvendig.