fredag 21. oktober 2016

Religion er Den Ondes mest effektive våpen

Ingen skulle , fra mitt klare ståsted, fått bekle rollen som rikspolitiker uten å ha erfart Den Onde på nært hold. Og den erfaringen gjør du til fulle i en "religiøs" sekt. Ikke minst når en sekt deles og Djevelen opptrer i fullstendig fri dressur. Og den aldeles redselsfulle erfaringen gjør hele verden til sin forskrekkelse nå,  når menneskeheten ser Den Onde gallopperer i klesdrakten Islams Stat.
Det er min fulle overbevisning om at inkompetente politikere er farligere for offentligheten enn korrupte politikere. Og " hodeløse" politikere med "stort hjerte" er mye farligere enn "hjerteløse" politikere med "klart hode".
Et forskrekkelig eksempel på denne katastrofe så vi under asylkrisen i fjor hvor de "hodeløse" svenske politkere med "sitt store hjerte" med statsministeren i spissen stå og gråt for åpen skjerm,fordi at de ikke kunne ta imot de "millioner" av flyktninger de ønsket. Virkeligheten ble så altfor påtrengende. Angela Merkel erfarte det samme.
I Polen og Ungarn derimot demonstrerte de "hjerteløse" politikerne med "klart hode" hvordan en flyktningsstrøm utenfor enhver kontroll effektivt ble stanset. Det "hodeløse" hylekoret fra Europas naive rødgrønne lot ikke vente på seg.
Jeg har alltid hevdet (utfra personlig erfaring) at  Den Onde i religiøs forkledning opererer i to omganger. Først forteller han deg hva du ikke  skal gjøre. (For IS betyr det at den stakkars befolkningen i Mosul har forbud mot å bruke internett bl.a. Det er også forbudt for mannen å barbere seg. Og prøver du å flykte blir du kontant henrettet.) Og i neste omgang forteller Den Onde (virkelig!!) hva du skal gjøre hvis du vil unngå å bli  henrettet. ( Enhver muslims mann i Mosul må observere hver eneste bønnestund daglig hvis død skal unngås. Alle kvinner må være tildekket fra topp til tå).
Den verste råheten i religionens navn under 2.verdenskrig ble foretatt i den gang Jugoslavia. De kroatiske katolikkene slaktet de ortodokse serbere ned for fote. En fanatisk katolsk prest, som var en av de verste morderne, kalte sitt drapsvåpen for "Herrens rettferdige sverd". Med å slakte ned sakesløse kvinner og barn utførte han "Guds vilje".
Under Balkankrigen rundt 1990 slaktet så igjen de ortodokse serbere ned titusenvis av bosniske muslimer. Jeg kunne gått videre med utallige eksempler gjennom historien.
Og det er det tragiske med Den Ondes forskrekkelige oppfinnelse med navn religion. De hodeløses store hjerter blir grovt utnyttet av de hjertesløses onde hoder. Og psykopatene er Den Ondes "religiøse" fortropp.
At verden nå omsider er forenet i den felles religion materialismen, passer Den Onde utmerket.. Gjennom sin utspekulerte oppfinnelse smartphonen har Den Onde nå total kontroll på menneskehetens hjerte, hjerne og ånd.
Hitler var jo bare speidergutten i forhold. Han påførte iallefall ingen kirke- og bønnetukt.