torsdag 28. juni 2018

Den amerikanske drømmen er steindød

En av de mest seiglivete mytene i kapitalismen er "den oppnåelige amerikanske drømmen". Nå har virkeligheten innhentet denne direkte løgnen i krokodille-kapitalismen.
Kredittkortgjeld, medisinmisbruk, håpløshet og fattigdom er hverdagen for stadig flere amerikanere. Og for disse "jordens fordømte" er bløffmakeren Donald Trump den store helten. Det er jo absurd teater på sitt mest groteske. Som vi nordmenn får følge fra orkesterplass.
Kapitalismens griskhet, menneskeforakt og hensynsløse råhet overfor både natur og mennesker ble grunnlagt i protestantiske Sveits.
Dette virus ble eksportert til USA hvor det nå utfolder seg i all sin skrekk og gru. De multinasjonale selskaper er den nye regjeringsklasse verden over. Maks utnytting av arbeidskraften og minimalt med skatter å betale. Det er oppskriften.
Da jeg var i USA første gang i 1999 på en 14 dagers kjøretur gjennom Virgina, West Virginia, Pennsylvania og Ohio ble jeg slått av forsøplingen rundt omkring. Og også av den totale geografiske uvitenheten som gjennomsyrer amerikanerne. En motellvertinne hadde selvsagt aldri hørt om Norge. Men at hun trodde at Europa var hovedstaten i Australia, var egentlig helt på linje med viten-nivået for amerikanere flest.
Sosialisme på sitt verste finner du eksempelvis på Cuba. Og kapitalismens nakne ansikt finner du først og fremst i USA. De mørkeblå tilber USA som de mørkerøde tilber Cuba. Vi velger selv våre guder.
Når det gjelder framtiden  i Europa ser jeg svart på den. Når demokratiske land som Tyskland og Sverige nå masseimporterer fattigdom, arbeidsløshet, organisert kriminalitet og religiøs fanatisme kan man bare riste på hodet og ane undergangen i det fjerne. Undergangen av en sivilisasjon som hadde sin glansperiode i deler av Europa i perioden 1950-1990. Den vil aldri komme tilbake.
Resultatet av en innvandrinspolitikk fra et politisk galehus ser vi nå resultatet av i først og fremst nettopp Tyskland og Sverige. Vi kommer skremmende fort etter i Norge også.
De "toneangivende pratende klasser " på venstresiden i Sverige ville ikke ta i de fornuftig innvandrings-skeptikerne , Sverige-Demokraterne, med ildtang for få år tilbake. Nå er snart SD Sveriges største parti. De himmelropende arrogante og politiske rasister på venstresiden har nå fått virkeligheten midt i fleisen.
Og det er fremveksten av kriminelle mafiabander i noen av Sveriges storbyer. Sakesløse mennesker blir skutt på åpen gate, og i gettoene tør ikke engang politiet våge seg inn. Og når venstrevridde politikere og journalister prøver å  dysse ned vanviddet, har de jo åpenbart seg som de  kriminelles ynkelige spyttslikkere og mest effektive medhjelpere. Heleren er like kriminell som stjeleren.

Nei, la oss fortsette i Norge med de mest ytterliggående på venstresiden sitt hellige bud. Ingen krav til noen og toleranse uten grenser. Med  den plattform er vi sikret ekspressfart mot oppløsningen av fader Gerhardsens visdomsord: " Gjør din plikt, krev din rett".