onsdag 19. september 2012

HUMORISTISK AVSLUTNING RUSBRUKERE I MILITÆRLEIR

Jeg har min livets politikk i glass og ramme, hva enten det gjelder å drive et bordell, et bedehus, et sykkelverksted eller hva som helst. Og det er følgende:
UROKKELIG SERIØSITET
KRYSTALLKLAR  KOMMUNIKASJON
MILJØ  I  VERDENSKLASSE
SAFTIG  UNDERHOLDNING.
MEN  I  DEN  ABSOLUTTE  REKKEFØLGE.

Min høyttenkning på bloggen vedrørende rusmisbrukere i militærleir manglet så avgjordt det fjerde element i min politikk. OG  DET  ER  HUMOR!

Jeg ser nå for meg at noen stakkars nedkjørte rusvrak , uten minste selvtillit, opptre i en militærleir under kommando av humørløse og brutale sersjanter. Brutale sersjanter som ikke vet hva ordene vennlighet og kjærlig omtanke betyr.
Ser dere for dere DEN situasjonen der de skal prøve å marsjere i sluttet orden? Hadde disse stakkarne ørlite selvtillit før de kom under kadaverdisiplin, så var den siste rest av denne selvtillit blåst for vinden etter "plikttjenesten". Hadde det ikke vært et tragisk skjær over en slik situasjon, kunne det vært et storartet innslag i en revy.

Jeg vil konkludere med at hva alle de som har kommet ut på kjøret trenger, så er det STRUKTUR i sine til nå vanskjøttete liv. Så kan vi diskutere MÅTEN å få fram denne strukturen på.

Og med dette tror jeg kan si meg ferdig å diskutere norsk ruspolitikk på min blogg.
Det er så mange andre interessante og spennende emner å ta tak i.