tirsdag 9. april 2013

Tre uforglemmelige opplevelser i Vancouver

Mine blogglesere skal få utfyllende reportasje etterhvert fra min ekspedisjon til Seattle/Vancouver.
Foreløpig skal jeg dele med dere disse tre uforglemmelige syn.
1. I gamlebyen Gastown i Vancouver satt jeg på min favorittkafe og observerte en dame som luftet sin papegøye i et spesialkonsturert bur med bærestropper som på en ryggsekk. Som hun passerte meg skrålet papegøyen av full hals på noe som liknet "Amanda, Amanda"- med flott sangstemme!!!
2. I et av de lysregulerte kryssene in Downtown passerte jeg en motorsyklist på en Harley Davidson med en hund hvilende på innsiden av jakken. Føreren hadde vanlige solbriller, mens hunden hadde solbriller med farve på linsene som gikk i rødt!. Mer arrogant kul hund har jeg aldri tidligere observert!
3. Dame på rundt 150 kilo pluss syklet forbi min favorittrestaurant på hjørnet ut mot havnen. Hun syklet mot bakken bakenfor. Hennes legeme lignet en blanding av en ballong og et egg. Armene og beina var som små  vinger. Jeg trodde det var umulig  for henne å forsere bakken. Det skulle bare ikke la seg gjøre. Men- ut fra fysiske lover skal ikke humlen kunne fly og damen ikke sykle i den minste motbakke. Men damen kom opp - på racerhjul med skikkelig lufttrykk!! Større idrettsprestasjon har jeg knapt opplevet!
Mer i neste nr.