lørdag 19. juli 2014

Når samvittighetsfulle - OG KOMPETENTE- fagfolk utfører jobben.

Hvis du skal sjekke kompetansen til B&G er det bare å sjekke den veien de har bygget ,  rundt Åptafjorden, på strekningen mellom E39 og Farsund. Topp ingeniørverk!
Jeg har tidligere , med full dekning, gitt snekkerne hos Jostein Ege a.s. honnør for særdeles nøyaktig fagarbeid da de satte inn en dør, og siden et vindu i min "godt voksne i alder og år" kombinerte bolig/forretningsbygning ved kinoen.  Der i gården er det sandelig ikke sjusk!!
Nå kan jeg med største fornøyelse plusse på nok et firma i samme lokale elitedivisjon (finnes sikker flere som jeg ennå ikke kjenner til). Og det var rent tilfeldig at jeg ble oppmerksom på dette en-manns firma.
Det hadde seg slik at Gunnar Friestad (innehaver Dalane Byggkontroll a.s.) kom innom for noen måneder siden med en forespørsel. Og det var det at min gode forretningsnabo Bernt Blitzner hos Dressmagasinet hadde lekkasje inn i butikken. Og for å stoppe den måtte Gunnar foreta opprensking i smauet mellom våre to forretningsbygg og sterkt oppgradere avløpssystemene fra hustakene. Vi hadde først åstedsbefaring. Jeg sier bare grøss og gru for en ansamling av uoversiktligt rot! " Sett i gang, Gunnar, og fordel kostnadene mellom Bernt og meg som du finner riktig. Ikke mer diskusjon om det!" Jeg kjenner nemlig meget godt Gunnar som en hederskar.
Slik en ordre gir du bare når du er dønn sikker både på REDELIGHET og KOMPETANSE!!!!

Jeg tenkte ikke mer over det før det dumpet ned en regning i posten på et greit beløp. Det går årevis mellom hver gang jeg er i den enden av min ikke helt lille bygning ettersom jeg må entre den fra Mossbekkgaten. Så jeg måtte jo  foreta en inspeksjon. Madonna mia for en forbedring! Total opprensking, nye rør , støpt ny såle osv. Fagarbeide i toppklasse !! Så gjennomført har det ikke vært der de siste 50 år!!

Anbefales på det aller sterkeste for de som skal ha utført et småjobb-fagarbeide på bygningen og  skal være sikker på at du ikke blir lurt for et eneste øre!
Gudene skal vite at det er nok slurv, svindel og lureri i  bygningsbransjen rundt i Norge!