mandag 14. juli 2014

Service i verdensklasse fra Elkjøp, Egersund.

Å drive butikk medfører at du får både fornøyde og misfornøyde kunder.
Det kunder aldri glemmer er - enten særdeles dårlig service, eller særdeles god service. I dag opplevde jeg det siste (nok en gang) fra Elkjøp, Egersund.
Mitt gode forhold til Elkjøp, Egersund  skyldes at jeg har "min" mann på serviceverkstedet. Han vet at det blir uaktuelt for meg å handle andre steder når det gjelder TV og tilsluttede apparater. Hos han er jeg trygg.
Så da jeg vurdere ny boks (type rikspakke m/opptager) henvendte jeg meg selvfølgelig til vedkommende. Han vred seg litt og opplyste at han kunne ikke skaffe meg boksen til samme pris som ved kjøp på nettet. " Kommer ikke i betraktning engang, jeg betaler med glede den pris som må til for å sikre meg om at du er der i framtiden og representer solid service på vegne av Elkjøp"

Boksen ble bestilt og installert av ham. Som fossil hadde jeg ikke greid dette selv.

Boksen virket perfekt, inntil i begynnelsen av sist uke. Da kratsjet den. Nå under VM!!

Normal prosedyre er at boks skal sendes inn med garantilapp og det hele. Og det tar tid! Elkjøp ringte importøren og forklare at VM gjorde dette til en spesiell situasjon for en fotballelsker som jeg.
Resultat? Ny boks ble installert og programmert- samme dagen. Det kostet meg ingenting!

Jeg tør ikke tenke på hvilket stressende og tidkrevende plunder jeg måtte ha gjennomgått hvis jeg "hadde gjordt et godt kjøp på nettet". Og VM hadde gått fløyten.

Konklusjon: "Godt kjøp" på nettet kan bli meget  dyrt hvis du ikke har på forhånd sjekket "hvem er ansvarlig for reklamasjoner?"
Et stort problem er jo at de store kjeder stadig skifter ut personalet.

Et godt råd til slutt. Du kommer lengst som kunde ved å takle reklamasjoner med humør og smil. Stiller du opp som sur og krevende, blir du behandlet som fortjent.