fredag 12. juni 2015

Lokalsektene en fornærmelse mot kristendommen

IS som kriger i Syria/Irak er en fornærmelse mot seriøs islam. De lokale sekter i Egersund/Kristiansand er likeledes en fornærmelse mot seriøs kristendom. Det disse forvirrede bevegelser har felles,  er at alle ,som ikke har den "rette lære og tro", (som dem) er enten "hedninger eller "vantro hunder".
Så når de mest ytterliggående i Islam har dødsstraff for homofili, "frafalne" og utroskap, så faller dette vanvidd i fruktbar jord også hos de mest ytterliggående sekter innen kristendommen og jødedommen. Hadde sektene innen kristendomen verden over hatt samme finansielle og militære muskler som IS,  hadde resultatet vært katastrofalt for de som fikk disse Djevelens ekte disipler som sine "herrer".Fanatismens ansikt er det samme hos alle disse tre "trosretningene". De er alle monoteistiske, dvs. at de tror kun på en gud, og AKKURAT deres Gud er den eneste riktige, hva enten han heter Allah, Jahve eller Gud Fader. Og alle har de sitt utspring i Midt-Østen.
I et leserbrev i Stavanger Aftenblad i dag er det en som svarer på Arnt Olav Klippenberg sin kronikk. Overskriften er : GUDSTRO  IKKE ET  VALG,  MEN  OVERBEVISNING.
Det tragiske er jo det at de aller fleste innen tre beslektede religionene aldri fikk minste sjanse for å velge livssyn ut fra sin overbevisning. Det er noe som er blitt prakket på dem av de parasittene som lever godt av å onanere sitt oppblåste ego på bekostning av sakesløse medmennesker.
Jeg tenker da på den irske tragedien. Først og fremst var de underkuet av engelskmennene, og siden klarte deres egne å gjøre Irland om til en gigantisk katolsk fangeleir med religion på sitt aller verste. Og alle de overgrep som ble forøvt av seksuelt perverse prester overfor smågutter, ble elegant feid under teppet av de foresatte. Så ble seksualforbryteren forflyttet til et nytt sogn hvor han kunne få fortsette å leve ut sin perversitet. Så for meg subjektivt- katolisismen er en pervers religion. Perversiteten består i av å nekte prestene et normalt seksualliv. Og resultatet er titusenvis av ødelagte barn.
Men, de religøse showene katolikkene har i Peterskirken i Roma, som show er det virkelig topp underholdning! Jeg har selv opplevd det. Så de katolikker som hevder at Martin Luther har klart å gjøre prostestantismen til gudsjammerlig kjedelig i sammenlikning, har er meeget godt poeng. Bare tenk på "oppbyggelsmøtene" i de forstørrede hvite likkistene ved navn Norske Bedehus, så forstår du det fullt ut. Dette til tross, det  interessante er at hvis Luther (som elsket god mat og vin) skulle kost seg i festlig og "religiøst" lag i dagens Norge, ville han valgt sektene i Egersund/Kristiansand!! I de kretser er det sannelig ikke noe alkoholforbud! De bevegelser innen kristendommen i Norgesom prediker alkoholistisk totalavhold, DER hadde iallefall  IKKE good old Martin følt seg hjemme!
For meg er min barndoms sekt et kapittel med mye gode og rike minner, takket være at jeg ble født i Bjerkreim. Bjerkreim er blodet og slekten, Endresen er bare et familienavn som jeg aldri har følt noen dypere tilknytning til. Min fader 100% unntatt, mesteparten av den familien var fanatikere.
De som forsvarer de sterktroene sekter i Egersund/Kristiansand vet ikke hva de snakker om. Det hevdes at de "holder sammen" og at alt er "så inkluderende". Jovisst! Dette sosiale "sikkerhetsnett" er intet annet enn en snurpenot som holder de fangne tryggt forvart og lett kontrollert av sine fangevoktere.
En seriøs analyse ( fra mitt ekstremt subjektive ståsted) er at sektene i Egersund/Kristiansand  intet annen er enn meget sofistikert tildekkede og kvasireligiøse forbryterorganisasjoner. Og den organisert forbrytelse blir begått kun overfor sine egne hjernevaskede disipler. Sektene representerer null fare overfor alle andre utenfor, hvis du da ikke,grunnet "kjærligheten" blir lurt innenfor. Da sitter du i saksen. Hvis du da ikke som ofte skjer, blir mer katolsk enn paven. Du blir 200 % sektmedlem ,og din nærmeste familie er for deg "død". Etter ordre av lederne av disse moderne fangeleirer.