torsdag 24. august 2017

Godhets-tyrannistenes uhyggelige og uaktsomme landsforræderi

Landsforræderiet kommer i så mange utgaver. Under krigen gjalt den ene utgave en sjokkerende prosentandel av det norske politikorps. De ble Hitlers nyttige idioter og pitbulls. De slapp billig etter krigen. Det gjorde ikke de uskyldige "tyskerungene" som fikk føle den organiserte umenneskelige og sataniske mangel på nestenkjærlighet helt inn i bedehusenes mørkeste kjellere i etterkrigens hykler-Norge.
Nå skriver vi 2018, og i de nordiske land Danmark, Norge og Sverige kommer landsforræderiet nå i en annen, og egentlig  mye mer uhyggelig utgave i forhold til de norske Hitler-spyttslikkere under krigen. Sett fra mitt 100% subjektive ståsted!
Og det er, for meg nok en gang subjektivt, de politikere som spyttslikker de importerte imamske hatpredikanter oppetter ryggen. Hatpredikanter som har som eneste mål at Islam skal være den eneste tillatte religion i Norge. For ikke å snakke om at den norske grunnlov skal avvikles til fordel for Islams lov som skal være helt enerådende. Som i Saudi-Arabia! Det er dette middelalderske bakstrever-regime som finansierer de Islamske hatpredikanter rundt om i verden.
Takk himmel og hav for at vi har hatt Frp i regjeringsposisjon de siste fire år da flyktning-importen eksploderte. I Tyskland, Sverige, Danmark og Norge.
Uten Sylvi Listhaug ved roret er jeg redd vi i Norge ville gått enda raskere mot svenske og danske tilstander. Og der i gården utvikler det seg nå paralellsamfunn som står nesten helt utenfor det svenske og danske storsamfunn. Som også skjer  mer og mer i Oslos islamske ghettoer.
Det som nå observeres i Danmark og Sverige, må kunne skremme vettet av alle demokratiske innstilte mennesker i Norge.
De importe bandene i Sverige regjerer nå totalt bydeler i stadig flere byer i Sverige. Politiet tør ikke gå inn i disse forbryter-reirene. I København er det så galt med bandekrigene at det vurderes om hæren skal settes inn for å stoppe galskapen. Og galskapen er at helt sakesløse borgere kan risikere å bli drept hvis de uforvart forviller seg inn i kuleregnet på åpen gate som bandene bruker som kamparena. Og disse bandene består nok ikke bare av muslimer.
I min naivitet trodde jeg i sin tid at AP sitt vettuge slagord skulle gjelde alle norske borgere. Gjør din PLIKT og krev din  RETT.
Jeg sier bare , O hellige enfold!
Å gjøre sin plikt er ukjent språk for mesteparten av de muslimske innvandrerne. Men å stå på sine "rettigheter", det sørger godhets-tyranistene for at de gjør! Oppskriften til et samfunn i indre forråtnelse. Som vi tydelig ser i Sverige.
Det de iman-spyttslikkende norske poltikere aldri har forstått, og heller aldri vil forstå, er dette ubestridelig faktum.
Islam er BÅDE  religion og lov i EN OG SAMME IMMPAKNING!!!
Det viser seg nå at det var en Imam som var hjernen bak terroren i Barcelona. Så jeg skulle bli lite forbauset hvis en lastebil i det nære framtids-Norge pløyer seg inn og kjører siksak i et barnetog en 17.mai. Og at det var en Imam som sto bak og hadde hjernevasket den purunge sjåføren med følgende løfte; "Jo flere barn av de vantro hunder du dreper, større blir belønningen i Paradis."