lørdag 19. august 2017

Sokndal, Trollfallosen er for stakkarslig!

Jeg ble i sin tid utnevnt til Citta Slow ambassadør i Sokndal. Og den rollen har jeg sannelig tatt seriøst gjennom årene med å bakke opp kommunen så godt jeg kan i det offentlige rom.
Og som Citta Slow ambassadør reagerte jeg med med måpende forbauselse over hva jeg leste i dag i Aftenbladets solide lørdagsmagasin. Det gledet meg forøvrig usigelig at Sokndal fikk hele fire sider med kanonreklame.
Og så lar fylkesordføreren og Sokndals ordfører seg avbilde ved siden av en steinskulptur som de avduker og kaller denfor,  av alt i verden, Trollfallosen!! Hvor fantasiløs går det egentlig an å bli???

Denne fantasiløse stakkarslighet kan ikke Sokndals befolkning leve med. Verdensberømtheten Trollpikken i Eigersund er av et slikt kaliber at den er i helt egen verdensklasse. Som om Egersund hadde et fotballag som spilte i Premier Legaue.
Og så gå hen å prøve å kopiere dette med å legge seg så tett opptil navnet Trollpikk som mulig! Da er man jo idemessig total konkurs!
Det selvfølgelige navn på "Trollfallosen" er VIKINGPIKKEN.
Den ligger i et vanskeligere tilgjengelig terreng enn Trollpikken. Det kreves mot og vikingånd til å komme nær Vikingpikken. Derfor navnet.
Og dessuten er dette en virkelig pikk i full potens! Trollpikken er litt sånn kosepikk i sammenlikning! Og derfor appellerer Trollpikken til et enormt mye større og bredere publikum enn Vikingpikken.

Sokndal og Eigersund har alltid hatt et tett har/kjærlighetsforhold som nære "søsken". Nå kan Trollpikken virkelig bli en øyeåpner for Vikingpikken. Det er bare å kople dem sammet til en helt unik totalopplevelse.
Først går damene og har "kosesex" med Trollpikken. Hvis det gir mersmak , er det bare å ta seg fram til Vikingpikken. Og ut fra profilen på den struttende Vikingpikken blir det ikke mye mye kosesex der i gården. Det blir en villskaps-utfoldelse som virkelig sier SEX!!!

Jeg ber mine facebookvenner gjøre Sokndals politikere oppmerksomme på denne i-aller-beste-mening-blogg slik at det hurtigst får eiendomsrett til navnet VIKINGPIKKEN! Før noen andre rapper navnet. Og da der det for sent!

Som CittaSlow ambassadør har jeg et visst ansvar å påpeke bakstreveri-opptreden på høyeste politiske nivå i Sokndal. La det ikke gå prestisje i saken! Det er ingen skam å snu. Ærlige folk kan skifte mening når de innser at de har vært i villfarelse.
Trollfallosen? Navnet virker i tillegg til rent snylteri på den majestetiske Trollpikken!