fredag 27. oktober 2017

Null statsstøtte til "åndskriminelle" kirkesamfunn!!

Den katolske kirke fikk i sin tid hakeslepp da de så hvilke aldeles enorme inntektsmuligheter det lå i å holde folket i åndelig favntak og presse dem for penger! Den samme "oppskriften" brukes av alt for mange "kirksamfunn" den dag i dag (2017). Lokalt er i så måte de lokale sekter i Eigersund like katolsk-pengegriske som den gang Pavekirken. Og de er ingenlunne alene, verden over!!!

Pavekirken den gang var ikke det minste interessert i at folket skulle tenke selv. Akkurat som "lederne" av sektene i Eigersund anno 2017. Pavekirkens åndelige regler bidro til å holde folket "åndelig nede". Akkurat som sektene i Eigersund 2017!
Pavekirken hadde et markedsføringsmessig geni ved navn Johann Tetzel. Han  solgte inn avlaten under slagordet :" Når pengene i kista klinger, straks sjelen ut av skjærsilden springer". Johan kunne sikkert solgt sand i Sahara!
I likhet med Paven brukte også Lenin og Stalin sin effektive oppskrift for å beholde makten:" Skap en kolossal frykt". Samme oppskrift som sektenes "kirkeledere" bruker i Eigersund anno 2017.
Luthers viktigste samfunnsbidrag var at han oppfordret folk til å tenke selv. Takket være at han fikk oversatt bibelen til tysk, ble religionen mer forståelig for folk flest. Det samme folket forsto jo ikke et kløyva ord tidligere i "gudstjenestene" , som jo foregikk på latin. Samtidig revolusjonerte boktrykkerkunsten Luthers reformerte kirke i like stor grad den gang, som facebook gjør med hele verden i dag. Nye ideer ble spredt rundt og det katolske preseskap mistet gradvis totalkontrollen over menneskesinnet. Og det er akkurat denne helt ødeleggende kontrollen ved hjelp av frykt bakstreverske ledere av bakstreverske "kirkesamfunn" i Eigersund og overalt , prøver å tviholde på i 2017!
Lokalsektene i Eigersund er bare småputl sammenliknet med de virkelig store "religiøse organisasjonene" når det gjelder oppskriften : Først tar vi sjelen, og så tar vi pengene.
Men det er ikke nok for lokalsektene i Eigersund (med mange flere) å organisert presse penger fra sine fryktomme og hjernevaskede medlemmer. Staten skal sannelig også  gi en solid økonomiske støtte til dette "åndskriminelle svineri"! Og det er nettopp dette som får de "kristelige" Mammons treller til å synge i hylekoret med refreng :"Ta ikke fra oss pengestøtten til vår "hjernevaskings- maskin". Bankkontoen vil vi stadig ha mer rik og fin."
Når en av de selvutnevnte lederne i en av Eigersund bakstreverske lokalsekter tillater seg å offenlig gå ut i et intervju i Dalane Tidende med følgende:" Vi har drevet ærlig og redelig i 116 år, da virker det hardt at vi skal kunne miste støtten nå".
Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Den sekt (Samfundet) som min oldefar var med å grunnlegge i 1890 har gjennomgått flere "indre borgerkriger" på disse årene. Den har ødelagt altfor mange liv som har gått under i alkohol- og pillemisbruk. Så mange stakkarslige skjebner, så mange masseproduserte religiøse idioter. Jeg vet hva jeg snakker om. Disse "religiøse klamme snyltere" har fått herje alt for fritt og ustraffet i alt for mange år. Hadde jeg fått makten i dag, var det mange som hadde blitt plassert i isolat for livstid. Der skulle de (fra mitt 100% subjektive ståsted) vært for lenge siden! Kjører du noen få kilometer for fort, straffes du øyeblikkelig!! Starter du en sekt, presser folk for penger, ødelegger dem psykisk, hindrer deres åndelige utvikling osv. trør staten til med solid og årlig støtte! Utfra denne problemstilling er det (for meg) Den Onde som regjerer Norge, og ikke uansvarlige og udugelige politiker. "Ærlig og redelig i 116 år"? Vedkommende går jo Donald Trump en høy gang!!