tirsdag 20. februar 2018

Derfor går de hjernevaskede i døden for Islam

Hvis jeg skulle rekruttert selvmordsbombere for Islam, er oppskriften enkel. Jeg skulle brukt muntlig eller skriftlig poesi for å få selvmordsbomberne 100 % konsentrert om oppgaven..
Og hva er så poesi?
"Poesi er kunsten å lage en rytmisk komposisjon, skriftlig eller muntlig for å vekke glede med  vakre , fantasifulle eller opphøyde tanker".  ( Tygg på den en stund)!
Jeg skal gi et eksempel på at IS ikke bare er brutale bøller som halshugger og torturerer "islams fiender". De bruker poesi som ekstrem viktig utløsningsmekanisme. (Som en avtrekker).
Selvmordsbomberne indoktrineres med at de har samme makt som" lyn, torden, en foss, en flom og en vulkan". Du snakker om åndelig dop! Dette åndelige dop kan forsterkes med poesi.
Jeg vil feste bombebeltet, jeg vil skjelve som et lyn, bruse som en foss og runge som en tordenstorm.
Hjertet mitt er som vulkanens indre. Jeg vil skylle over landet som en flom.
Jeg lever etter Koranen, for jeg minnes den nåderike.
Min fasthet ligger i troen, så la Koranens dag komme.
Slik kan en marsjordre om å drepe så mange av Islams fiender som mulig, også fremstilles gjennom malende poesi.
Det er en kjennsgjerning at analfabeter (kan ikke lese og skrive) har en mye bedre hukommelse en vi som behersker lese-og skrivekunsten. Jeg hadde selv en bekjent som var nokså "enkel", men du verden for en hukommelse ( særdeles detaljert) han hadde fra årene i sitt liv. Det ga meg en virkelig aha-opplevelse. Som tilnærmet analfabet måtte han stole på hukommelsen. Vi andre kan være litt mindre "lat" på det området ettersom vi har skriftspråket som "støtte-krykker".
Min generasjon behersker den store og lille multiplikasjonstabell. Det gjør ikke de unge av i dag. De kan "late" seg med hjelp fra elektronikken. På veien til å utvikle seg til helt avhengig av "elektronisk dop".
Som jeg har blogget før; for å forstå Islams fanatisme fullt ut må du , som jeg, være innfødt i en fanatisk sekt. Da først forstår du det intense hatet som bakes inn i din sjel mot "de ugudelige og vantro". Og slipper du disse "religiøst forgiftede" inn i et demokrati, så tar Islam sakte og sikkert  knekken på demokratiet. Et levende demokrati er tuftet på blandt annet religionsfrihet. Helt ukjent i Islam.
Godhetstyrannistene på venstresiden i Norge bør merke seg seg den innvandringsfiendtlige ungarnske statsministers ord nylig:" Mørke skyer samler seg over Europs grunnet innvandring. Nasjoner vil opphøre å eksistere, Vesten vil falle og Europa vil ikke engang skjønne at det er blitt innvardert". Men min bakgrunn har jeg sett dette komme for  lenge siden.
Interessant er det også å merke seg det totale stemnings-skifte som har skjedd i Sverige på rekordtid. De innvandringsfiendtlige Sverige-demokratene har vært betraktet som "politisk avskum" som de "anstendige og politisk korrekte" andre partiene ikke ville ta i "med en ildtang".
Nå er Sverige-demokraternes synspunkter blitt  korrekt"innvandrings-politikkk". Det måtte bandekriger i Sveriges forsteder til å åpne øynene til de uansvarlig politisk hodeløse med de altfor naive og store hjerter. Som uten minste ansvarlighet har vidåpne dører "for alle". Uten det "aller" minste krav til noen som helst til egeninnsats for å oppnå velferdsgoder som andre har fremskaffet!!!!