mandag 26. februar 2018

Godhets-tyrannene de nye uaktsomme lands-forrædere

Det heter at "brent barn skyr ilden". I så måte er jeg overfølsom overfor ethvert forsøk på "religiøs kontroll " av mitt liv. Jeg har kjempet meg ut av dette fengslet "long time ago".1,8 milliarder av jordens befolkning er ikke så heldige. De sitter fastlåst i den islamske hengemyr og er dømt til et uverdig åndelig slaveliv den tid de har fått seg tildelt på Moder Jord.
I lørdagens Aftenposten var det en tosiders artikkel (side 2/3/ med overskrift Moderat Islam er en luftspeiling. Undertitelen var Finnes det muslimske land med demokrati og frihet for enkeltmennesker? Da skal man lete godt eller tøye begrepene.
Indonesia med sine 260 millioner (mesteparten muslimsk)  innbyggere har vært ansett som "liberalt og "tolerant". Ikke nå lenger. Sex utenfor ekteskapet, inkludert homo-sex, er i ferd med å bli forbudt.
Dødstraff for homosex er blitt forestlått.
De mest ekstreme islamske land, Saudi-Arabia og Iran, har eget moralpoliti. Er du feil kledd, eller ikke har langt nok skjegg, (bl. mye annet) kan du ende opp i fenglsel i lange tider. Og Saudi-Arabia finansierer koranskoler (hjernevaskings-anstalter) over den ganske verden. Så den åndelige giften kjenner ingen landegrenser.
Når det gjelder innvandring i Norge, bør dette nyanseres. Det er mange typer innvandrere. Snylterne som aldri kommer til å yte noe som helst, men er fra dag en bevisst sine "rettigheter". (De er det mange av). Så har vi de som ønsker å bidra med noe gjennom deltakelse i arbeidslivet.
Og så har vi de mest skumle. De tankeløse og fantatiske tilhengere av Islam. Hvis disse hadde kommet i flertall, hadde Norge som et demokratisk land vært historie.
Jeg har med interesse studert utviklingen av innvandringen i land som Norge, Sverige og Tyskland. Og der ser jeg en ny politisk klasse tre fram. Og fra mitt 100 % subjektive ståsted er det de nye,uaktsomme og moderne landsforræderne. Hvis du oppfordrer og støtter (tidvis fanatisk) innvandring av en mennesketype som har som oppgave i livet å bekjempe ethvert opplyst demokrati, kan jeg ikke forstå annet enn at dette er uaktsomt landsforræderi. Eller er det jeg som er på bærtur her?
Jeg har vært innom dette temaet i flere av mine blogginnslag, men jeg ser at dette vanvittige forhold ikke kan bli belyst ofte nok.
De uaktsomme godhets-tyrannister legger tilrette for at mennesker som er fanatiske motstandere av opplyst demokrati, skal bli ønsket velkommen i ditt land og får statsstøtte til å drive sine hat-frembringende og udemokratiske koranskoler. Hvis ikke dette er organisert politisk sinnssykdom på sitt aller verste, hva er så?
I en karikaturtegning i VG av et visst parti var teksten: " Vi er for alt som koster penger, og  vi er imot alt som gir inntekter. Toleranse uten grenser. Ingen krav til noen." Spesielt muslimske.

Det er med interesse å konstantere at land som Kina og Japan har en beinhard innvandringspolitikk. Muslimer har trange kår der. IS som vil ta hele verden tilbake til middelalderen, er en ufyselig utvekst på en like ufyselig "religiøs" rumpe. En rumpe som slikkes hele tiden av uaktsomme landsforrædere i alt for mange land. Hvis du synes jeg er  ekstra ubehaglig direkte denne gang, så er dette mini blåbær i sammenlikning med åket som venter fremtidige generasjoner under det islamske diktatur.