onsdag 7. desember 2011

DERFOR ER EIGERSUNDS SEKTER EGENTLIG MUSLIMER

I religionens historie er det et helt utrolig fenomen at tre kjente verdensreligioner kommer fra samme lille område i bunnen av middelhavet. Man kan godt kalle dem søskenreligioner ettersom de alle er monoteiske (tror kun på en gud).
Men den åndelige bærebjelke er forskjellig for disse 3 kranglevorne "søsken" som har drevet borgerkrig med millioner drepte gjennom tidene.
JØDEDOMMEN  er  grunnlagt  på  TROEN.
ISLAM  er grunnlagt på den absolutte underkastelse under LOVEN.
KRISTENDOMMEN er grunnlagt på KJÆRLIGHETENS  lyse evangelium.

De lokale sekter er grunnlagt på den kjælighetsløse og livredde underkastelse av den bokstavtro lov. Å kalle dem "kristne" er intet annet enn religøs svindel. De ville følt seg helt hjemme blandt sine ekte ånsfrender som er de mest hjernevaskede og fanatiske muslimer. Og mens muslimene kaller de ekte kristne for "vantro hunder" så kaller de lokale fordekte muslimer de ekte kristene for "ugudelige verdens børn med falsk dåp".  Ser dere likheten?
For meg har  den kjælighetsløse "religion" aldri vært noe annet enn organisert sinnsjukdom og åndelig spedalskhet. De hardest angrepne av denne åndelige aids burde vær isolert slik at de ikke fikk smitte vanlig sunne mennesker åndelig sett.
Konklusjon:  Området Eigersund/Kristiansand har hatt troende muslimer i mer enn hundre år. Og utviklingen har ikke rokket denne steindøde ortodoksi en enenste millimeter. De bruker ikke lenger hester, men biler og er helt oppdatert i den moderne tekniske verden.
De er faktiskå likne med den gamle hore som nå har dollet seg opp med fancy klær og meget rød leppestift. Hun er akkurat den samme innvendig fortsatt.
Jeg føler den ytterste sympati  med alle de sakesløse mennesker som har vært så uheldig å bli født inn i disse åndelige fenglser, hva enten det er i Saudi-Arabia eller Kristiansand/Eigersund.
Var det ikke på tide at den muslimske vår og opprør som begynte i Tunis nå brer seg videre til Egersund og jager de despotiske makthavere bort fra sine maktposisjoner?