tirsdag 13. desember 2011

SEKTENES SKOLER HAR NOE Å LÆRE STORSAMFUNNET

Mitt konstante angrep på sekter dreier seg ikke om enkeltpersoner, men om SYSTEMER som hindrer personlig utvikling og skaper ORGANISERT  HAT mot alle andre enn sektmedlemmene. Imidlertid har sektene i Kristiansand/Egersund noen absolutte kvaliteter som bør kopieres. Og der at på deres skoler er det DISIPLIN og hvor man lærer å lese, skrive og forstå og praktisere elementær matematikk! Enkel matematikk består i av å kunne plusse, trekke fra, gange, dividere og forstå brøkregning. Hvis du ikke kan dette kan det få katastofale følger for din privatøkonomi.
I Aftenposten i går ble det referert til skrekkeksempler hvor sakesløse mennesker var kommet i klørne til selvutnevnte "finansrådgivere" og nå satt tilbake med bunnløs gjeld og ødelagte liv. Mønsteret er det samme som vi har lest om i flere aviser. Gjeldfrie godt voksne huseiere ble lovet enorme avkastninger hvis de satte seg i milliongjeld for å investere i "strukturerte spareprodukter". Samme opplegg som ble brukt overfor Terra-X kommunene.
Politikerne på ytterste venstre fløy skal ha seg frabedt "kunnskapsskole". Istedetfor å få tildelt absolutt livsnødvendig økonomisk forståelse på skolen, skal lærere i fotformsko helt danse, leke og dulle med elever som så senere i livet skal sendes ut som hjelpeløse offer for finanshaiene.
Gangsterkongen Al Capone i Chicago sa det så treffende: " Jeg er overrasket over at så mange mennesker blir kriminelle, når det finnes så mange lovlige måter å være uærlig på!"  Hr. Capone har her et meeeeget godt poeng.
Hadde jeg regjert verden, skulle ingen fått blir politiker uten at vedkommende hadde lært økonomisk disiplin og forståelse på nivået av de nevnte sekteskoler. Det ville spart mange triste økonomiske skjebner.
Men som det nå er i lokal og internasjonal politikk - de blinde leder de blinde. Det er bare å reise over til Irland og Spania og studere de MANGE nybygde spøkelsesbyer som nå står tomme grunnet at de irske og spanske politikere hadde NULL  MINUS  ØNONOMISK  FORSTÅELSE!
Så hvis du som leser dette føler at du ikke er "noe særlig god i økonomisk tallforståelse" så er du medlem av en klubb med milliarder av medlemmer. Men det er aldri forsent å oppgradere seg. Det står om VILJE
Personlig har jeg motstrebende omsider anskaffet meg mobiltelefon, men jeg vet ikke ennå ikke helt hvordan jeg skal ringe med den. Jeg arbeider med saken.