onsdag 19. november 2014

Mark Zuckerberg og julens og mobilens absolutte galehus.

En av verdens aller rikeste menn er grunnleggeren av Facebook, Mark Zuckerberg. Jeg har med stor interesse studert hvordan en slik fremtredende "forretningsmann" kler seg. Det har slått meg at han hele tiden bruker en kort-armet T-skorte og passe slitte jeans.
I et intervju han nylig gav, fikk jeg forklaringen. "Han hadde ikke tid til å bruke sitt liv og energi på hva han skulle til enhver tid skulle være kledd i.  Han skulle bruke sine krefter og visjoner på hele tiden å utvikle Face-book!" Slik taler en mann som er trygg på seg selv og ikke må dolle seg opp som en påfugl for å leve opp til "forventningene" til alle rundt seg. Jeg registrerte forøvrig at han jeans er uten hull, som alle " de hodeløse motehøns og motehaner" kler seg i for tiden. Jo større hull, jo mindre hjerne, spør du meg! Jeg venter snart at sistnevnte kategorier  tropper opp med rumpa bar, hvis det blir siste "mote".
Hr. Zuckerberg opplyste forøvrig at han  til enhver tid hadde liggende 10 stk. T-skjorter klar, i samme farvemønster! Glimrende kombinasjon av personlig hygiene og fornuftig-praktisk klesbruk, spør du meg!
Uten minste sammenlikning forøvrig- jeg har akkurat samme klesfilosofi som hr. Zuckerberg! Men grunnet forskjellen i klimaet mellom California og Egersund, må jeg ha litt mer variasjon på skjorter/jakker/oilskin.
Men de siste årene har jeg brukt akkurat samme type jeans, nesten 100 % av tiden! Et par til arbeid, et par til fritid og 1 par med påsydd sikkerhetslomme innvendig for de store verdensturneer. Hva skal jeg med meg mer?  Heia Zuckerberg, you are my man!!!
Like mye som jeg har meldt meg ut av den overfladiske moteverden, så har jeg sannelig også meldt meg ut av det kommersielle galehuset som heter "julefeiring". En måned før jul er juleutstillingene ferdig i butikken som vorspiel til det stresset som nå er i vente for alle som skal vandre rundt i de støyende katedraler (shoppingsentere) i den materialistisk konsentrasjonsleir.
Stakkars mennesker som skal utsettes for dette "pengeutpressende gavepresset" som, for meg helt subjektivt, hele "julefeiringen" dreier seg om.
Hvis du hadde spurt alle de barna som daglig er grovt forsømt av sine egoistiske og smartphone- helt- avhengige-foreldre når det gjelder tid og oppmerksomhet, hva disse "forsømte" barn hadde ønsket mest,enten

Ingen fysiske julepresanger, men at far  og mor hadde nok tid til dem når de trengte det, hele året, eller

masse dyre og (unødvendige) presanger, men mor og far hadde ikke tid til å snakke med dem resten av  året (knapt nok i julen).
Dette er jo særdeles spissformulert, men.men.
 Og jeg vil avslutte denne humoristiske "mobbingen" med visdomsordene i refrenget fra en av Hellbillies sine sanger:

FOR   SENT   Å   TA   SEG   TID   NÅR   DET   HELE    ER    FORBI    !!!!!!