lørdag 2. desember 2017

Antikrist (Trump) med stø kurs mot atom-dommedag

Jeg har tidligere gjordt det krystallklart at (for meg subjektivt) er de "hellige skrifter" innen alle religioner intet annet enn en ansamling "eventyrhistorier" kokt i sammen fra mange svært så uetterrettelige hold. At millioner gjennom generasjoner er blitt hjernevasket til å tro på vrøvlet, er et sørgelig faktum. Du skal ikke gå lenger enn til Nord-Korea for å se at "statsreligionen" er et oppkok av løgn og forvrengte fakta. Og den stakkars befolkningen er tvunget til å tro på svindelen. Akkurat som kristendommens hjernevaskede disipler opplevde det samme til  leenge etter middelalderen.
Men- det er en del av Bibelen som alltid har fascinert meg. Og det er Johannes Åpenbaring vedrørende endetiden (Apokalypsen).
Da jeg første gang leste om seglenes som ble brutt, og apokalypsens 4 hester red over himmelen, ble dette scenario prentet inn i min i min kreative fantasi og nervesystem for resten av mitt liv. Denne del av Bibelen har jeg faktisk viiirkelig sans for!! Her var det ingen henging på et kors, død og oppstandelse, jomfrufødsel og annet jordisk. Nei her var det sannelig andre saker.
En film i bredformat og Colour De Luxe på 1960-tallet illustrerte rittet perfekt. Først kom den Hvite hest som representerte døden. Deretter den røde som representerte krig. Så den svarte som representerte hungersnød. Og til slutt den gulbleke som varslet at død og utslettelse var i anmarsj.

Og nå kan faktisk endetiden være her! Antikrist har ankommet i skikkelsen av den livsfarlige klovnen  Donald Trump. Og han danser den begynnende dødsdans med Nord-Koreas helt eneveldige hersker. En dødsdans som kan sette hele verden i brann.
At en klovn med begrenset intelligens og oppblåst ego, skal sitte på atomknappen i USA, viser bare at virkeligheten overgår den villeste fantasi. At en person som styrer sitt land med korte idiotmeldinger på Twitter har oppslutning av halve befolkningen i USA, viser jo bare at vanvidd er kun det første av tusen fornavn.
Det jeg ikke forstår, er at ikke Kina og Russland er oppmerksom på den overhengende fare som truer. Disse to fysiske naboene til Nord-Korea skapte dette umenneskelige monstrum. Og hvis tullingen Donald twitrer nok til å skremme lederen av N-Korea inn i et hjørne, kan sistnevnte i ren desperasjon sende avgårde den første atomrakett.
Og da fikk Johannes rett  i det han så i sine syner og åpenbarelser på den greske øya Patmos.  Den siste og gulbleke hesten (atomrakettene) varsler menneskerasens utslettelse.

Et annet skremmede scenario er at det nok en gang bryter ut fysisk borgerkrig i USA. Den politiske borgerkrigen har lenge vært et faktum. Den avgrunnsdype kløften mellom demokratene og republikanerne utvides hver eneste dag. Og den ansvarlige delen av republikanerne er blitt fullstendig skjøvet ut på sidelinjen. Den "lettere analfabet" har kuppet hele Det Republikanske Parti og redusert halve USA til nyttige idioter.  Hva Hitler klarte å utrette ,er småtterier i forhold til det som nå kan komme. Slipper de fire hester ut fra stallen, og får utfolde seg i fri dressur, så jeg redd Johannes var sannspådd. Da er det game over for noen og hver.