onsdag 6. desember 2017

Mafiaen i USA blåbær mot republikanerne

Med det særdeles usosiale skattekuttet som republikanerne har fått pappfiguren Donald Trump til å fronte, er en ny etappe lagt til på veien mot et USA som faller fra hverandre.
Mafiaen i USA har gjennom årene brukt primitive metoder og drapsmenn for å presse penger fra sakesløse mennesker. Disse "primitive gangsterne" er bare uskyldige korgutter i sammenlikning med de "moderne mafiafamilier" som nå omslynger det amerikanske folk som en blekksprut.
Og mafiafamiliene er : Legemiddelindustrien, bankvesenet, forsikringsselskapene, våpenindustrien og Big Business.
Og disse "moderne gangsterorganisasjonene" har to effektive redskaper. Den ene er advokat-industrien som erstatter fortidens revolvermenn som beskyttere av "mafiaens interesser". Og den andre er det republikanske partiet som er fullstendig infisert av mafiaens lobbyister.  Og i likhet med Donald har republikanerne redusert seg til klovner og nyttige idioter for den moderne mafiaen.

Jeg uttrykker her mine "100 % subjektive meninger". Og disse er at nå ser vi omrisset av et USA som ligner mer og mer på et gigantisk økonomisk fengsel. Den sjokkerende fattigdommen er allerede utbredt i , på mange måter, et primitivt krokodilleaktig økonomisk system. Nå er det middelklassen som skal flås med mer skatt, mens de aldeles vanvittig  rike skal få enorme skattelettelser.
Og det jo det som er det aldeles vanvittige politiske galematias oppe i alt dette. De som taper mest på  at den sannsynlivis mest vanvittige president i USA sin nyere historie, er Trump sine mest fanatiske tilhengere!!!!
Men, mot uvitenheten kjemper selv gudene forgjeves. Det skal gudene vite.
Jeg må tenke tilbake til påsken 1999 da jeg første gang besøkte USA. Jeg kjørte gjennom Pennsylvania, Ohio, Virgina og West Virginia og var overrasket over den forsøplingen og fattigdommen jeg oppdaget alt for mange steder. Ikke minst var jeg sjokkert over amerikanernes totale uvitenhet vedrørende geografi. Et talende eksempel. Motellvertinnen min et sted i Big Valley hadde aldri hørt om Europa (!) og gjettet på at det var hovedstaden i Australia.(!!)
Da jeg senere hadde i rundreise i 2006 i Arizona, slo deg meg også hvor "gammeldagse" amerikanerne var. Bankkort, som allerede da var i lommene til alle nordmenn, var en sjeldenhet. Det gikk på kontanter og sjekker.
Det vi glemmer bort i Europa er at mellom vestkysten og nordøstkysten av USA er det en enorm flate av stater i midten og sør som i alt for stor grad er befolket av funksjonelle analfabeter når det gjelder seriøs forståelse av religion, geografi og økonomi. Og det er denne store del av befolkningen som helt ureflektert tilber Donald som "den store frelser".
Og de moderne mafiafamilier gnir seg nå i hendene over at det har gått så smertefritt å "helt legalt" å konstruere den (økonomisk) største konsentrasjons- og slaveleir i menneskets moderne historie(USA). Og nå dreies skruen enda  et hakk. For de milliarden som nå spares i skatt skal "den moderne mafia" nå investere tungt  i skolevesenet. Planen er at all offentlig, demokratisk og økonomisk tilgjengelig (for alle) skolegang skal fjernes. Disse skal erstattes av ekstremt dyre privatskoler. 
Og da blir det som i det amerikanske "helsevesenet". Ingen vanlig amerikaner vil lenger ha råd til å betale hverken helseforsikring eller skolepenger. Med "de gudfryktige republikanernes" elleville støtte, vil de fem familier sakte og sikkert nå sitt mål. Et fritt og fungerende demokrati råtner langsomt opp innenfra. Og da er det "game over" for den "vesterlandske" sivilisasjon.......