lørdag 15. juli 2017

Kristus nå fullstendig utklasset av Trollpikken

Den store nåværende danske dikter Carsten Jensen har betegnet kristendommen som en museumsreligion. Hvilket er helt korrekt! I den fenomenale svenske filmen "Så som i himmelen" går fruen til den lokale drikkfeldige presten i rette med ham og forteller han klart og tydelig at "Det finnes ingen synd. Det er bare noen fantasier innen din hjerne og som presteskapet opp gjennom historien har funnet opp."
HVILKET ER ALDELES KORREKT OG SUMMERER OPP KRISTENDOMMENS GJENNOMFØRTE SVINDEL FRA ALLER FØRSTE DAG. (Synd og frelse?? Ha,ha,ha!)
Jeg har stor sans for Kristus. Jeg liker dette navnet mye bedre enn Jesus. Glem ikke at Jesus Kristus er det fulle navn! Det jeg liker aller best med Kristus er at han talte i lignelser så enkelt at alle kunne forstå det. Og der har han faktisk mye til felles med Donald Trump! I  tillegg var, og er begge store bløffmakere. Donald lover i hytt og pine uten minste kontakt med virkeligheten. Det samme gjorde Kristus. Han lovet sine tilhengere et liv etter det begredelige jordiske liv. Hvis de tilba ham skulle de oppleve saligheten i neste liv.  Hvilket selvfølgelig er fullstendig nonsens.
Som psykolog er imidlertid Kristus i elitedivisjonen. Da mobben skulle steine kvinnen som angivelig var grepet i "hor", uttalte han setningen som burde skrives inn med ildskrift i menneskehetens  psykologiske historie; " Den der er ren blandt eder, kaster den første sten"
I psykologisk innsikt er Kristus bare matchet av bonden som skulle dele garden mellom sine to sønner. Og for å være sikker på at begge sønner ble fornøyde, lot han den ene dele og den andre velge!!
Jeg har stor sans for Kristus da han jagde pengeveklserne ut av tempelet. Der er faktisk Martin Luther på lag med Kristus. Luther tok sterk avstand fra Pavens avlatshandel. Derfor reformasjonen!
Det må jo bedrøve både Kristus og Luther at hele dagens kristendom er gjennomført dyrking av Mammon. Vi har de lokale svindelsekter Samfundet og Det Almindelige Samfund som i så måte er småfisker. Jehovas Vitner, Smiths Venner, Scientologene osv. spiller i en helt annen divisjon når det gjelder den sataniske "kombi-idrett" å først suge ut mennesket sjel, og siden pengene.
I ytterste konsekvens er religionens innebygde satanisme ikke bedre demonstrert i dagens verden enn hva IS bedriver i Irak og Syria og sjeikene i Saudi-Arabia. Satan må storkose seg når han ser sine elitetropper i fri dressur. Steining, halshogging og det hele. Alt i Allahs navn.
Så skjer noe magisk og gledelig i Norge , lokalt, regionalt og nasjonalt- og internasjonalt!
Trollpikken gjør sin entre på scenen med et brask og bram og parkerer Jesus på museum for godt. Mens det å "følge Jesus" betyr hjernevasking, organisert tenking og å sitte på benker i innelukkede rom med dårlig luft, er Trollpikken billetten til den endelige frigjøring under åpen himmel.
Trollpikken gir oss alle også en befriende og humoristisk innfalsvinkel til en sunn seksualitet. Og nettopp dette faktum er en av Trollpikkens store fortjenester. Trollpikken gjør kort prosess med pietismens åndelige svindel om at befriende og sunn sex er syndig.
Strekningen Sletteid- Trollpikken kommer nå til å bli en av de mest berømte pilegrimsruter i menneskets moderne historie. Alle vandrere får minner for  livet sammen.
Og så er Trollpikken, i motsetning til Jesus, fenomenal for nasjonens fysiske helse!