lørdag 16. april 2011

HVA TENNER DAMER SEKSUELT?

Anna Lovinda venter utenfor Grand hotell
 ALLER  FØRST: Min blogg synes selv at den har vært så produktiv de tre første uker at han nå drar på ferie til Havanna, Cuba fra 17/4 til 3/5. I likhet med min damesykkel Anna Lovinda har allerede bloggen utvikles sin egen og meget bestemte personlighet. For Anna Lovinda er jeg personlig trener og mekaniker. For bloggen er jeg pressetalsmann og sekretær. Det eneste bloggen var nervøs for vedrørende Havanna var at han skulle bli antastet av alle de luksusprostituerte damer. Enkelte har opplevd dem som særdeles pågående. Jeg lovet at jeg skulle opptre som livvakt og om nødvendig ofre meg på erotikkens alter. Fidel Castro har selv uttalt at ingen i verden har mer utdannede horer enn de som finnes på Cuba. Dette kan bli interessant.
Så tilbake til overskriften. I min "mest australske butikk i Europa" befinner det seg rundt på veggene mange ordtak og sitater. Et av de mer vovede er fra den Chilenske verdenskjente forfatterinne Isabelle Allende. Det er som følger:" DET  BESTE  AFRODISIAKUM  FOR  KVINNER  ER  ORD. G-PUNKTET ER I ØRENE. DEN  SOM  LETER  LENGER  NED  KASTER  BORT  TIDEN. Her må tilføyes at ordet afrodisiakum betyr erotisk stimulerende middel. Med andre ord den kvinnelig Viagrapille
Jeg har vist dette til et utall damer, fra de mest råsexy til de mer gjennomsnittlige.De aller fleste er helt enige med Isabel, mens enkelte hevder bestemt det er handling og ikke ord som teller. Det som bestyrker Isabels utsagn er at bedehuspredikanter, rockeartister og komikere alle bruker ord på å forføre damer; hva enten ordene er snakkende, syngende eller humørfyllte.
Internett er jo den moderne sjekkearena og der brukes det virkelig skriftlige ord på å anskaffe seg haugevis med sexpartnere. Det er muligens også bilder med i prosessen.
Det er muligens en ytterligere variant i effektiv forførelsesprosess. En av min ungdoms studiekamerater (lenge, lenge siden) forførte en haug med damer. Jeg spurte om oppskriften. Svaret kom kontant: Han skrudde på sjarmen for fullt, for deretter å vise seg høflig uinteressert.
Så tilbake til overskriften. Hva tenner damer seksuelt.  Snakkende, syngende, humørfyllte og skriftlige ord? Eller direkte og kontant handling? Eller kombinasjonen sjarm/høflig uinteresse? Nå har dere noe å diskutere i påsken. Overlever bloggen og jeg Cuba har vi muligens noe interessant å berette den 3.5.2011.
Inntil da skulle det være mer enn nok lesestoff på bloggen til opplysning, underholdning, opphisselse og mere til.                GOD   PÅSKE   TIL   ALLE   LESERE   AV    BLOGG    SPECIAL